Copy


„Zdrav duh u zdravu tijelu najkraći je opis sreće.” - John LockeAkantamebni keratitis

 
Akantamebe su ubikvitarne jednostanične praživotinje koje se najčešće nalaze u vodenim sustavima (jezera, rijeke, mora, bazeni, vode iz slavine), no obitavaju i u zemlji, zraku te u uređajima za klimatizaciju.
Pomaci u liječenju nekonstipacijskog oblika sindroma iritabilnog crijeva

 
Sindrom iritabilnog crijeva (SIC) vrlo je česta bolest i smatra se da je zahvaćeno oko 3 % do 20 % ukupne populacije.
Redukcija biološke raznolikosti i preventivne strategije u epidemiji alergijskih bolesti

 
Danas je veliki globalni problem redukcija biološke raznolikosti koja utječe na strukturu crijevnih i kožnih mikrobioma, što je rizični čimbenik za oštećenje imunoloških mehanizama tolerancije.

Svjetski uspjeh JGL-ove Dramine

 
Prema objavi britanske nezavisne agencije Nicholas Hall koja je specijalizirana za analize tržišnih pokazatelja OTC segmenta proizvoda, JGL-ov brend Dramina proglašen je najprodavanijim za 2014. godinu.
Predsjednica HUP – Udruge proizvođača lijekova je Marina Pulišić

 
Marina Pulišić, članica Upravnog odbora Jadran Galenskog Laboratorija, imenovana je predsjednicom Izvršnog odbora HUP - Udruge proizvođača lijekova u jednogodišnjem mandatu.
Akcija za pet, Zdrav za 5!

 
Sudjelovali smo u akciji "Zdrav za 5!", drugoj komponenti preventivnog programa koja se odnosi na zaštitu i uređenje okoliša u organizaciji Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske.
Kako kvalitetno odlučivati?

 
U poslu, kao i u svakodnevnom životu, suočavamo se s problematikom donošenja odluka. Istraživanja pokazuju da u jednom danu u prosjeku donesemo 10.000 odluka, a 277 njih povezano je samo s hranom.6. svibnja 1856. - rođen je Sigmund Freud...

12. svibnja - Međunarodni dan medicinskih sestara...

26. svibnja - Nacionalni dan darivanja i presađivanja organa i tkiva...
» da će jedno od troje danas rođene djece tijekom životnog vijeka oboljeti od dijabetesa?

» da je danas 1 od 3 djece alergično?

» da jedna od pet žena pati od nekog oblika poremećaja u prehrani, a da je 90 % njih u dobi od 12 do 15 godina?
NORMIA® Baby probiotičke kapi za primjenu od prvog dana života


Odnedavno, liniju proizvoda NORMIA® obogatili smo novim proizvodom, probiotičkim kapima. Normia Baby kapi su vrhunske čistoće koje sadrže posebno odabrane probiotičke kulture Lactobacillus rhamnosus, LGG® i Bifidobacterium, BB-12®. Kapi su lišene svih nepotrebnih aditiva, tako da ne sadrže gluten, laktozu, bjelančevine mlijeka, kao ni ostale potencijalne alergene.


LGG® i BB-12® spadaju među najbolje istražene sojeve za primjenu kod dojenčadi, djece i trudnica te su upravo zbog toga kapi Normia® Baby namijenjene korištenju kod djece od prvog dana života, trudnica, dojilja i odraslih osoba.
Probavni sustav ima nezamjenjivu ulogu u funkcioniranju cijelog organizma, a stanice crijevne sluznice imaju značajan obrambeni potencijal. Neophodan čimbenik u probavnom sustavu je i crijevna mikroflora koju čini oko 500 različitih vrsta bakterija.
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
JGL · Svilno 20 · Rijeka 51000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp