Copy


"Prepreke su one strašne stvari koje ugledaš u trenutku kada skineš oči sa svog cilja." - Henry FordKako motivirati i angažirati suradnike? (2. dio)

 
Što podrazumijeva autoritet "iz odnosa", za razliku od autoriteta iz zvanja ili pozicije te koje kvalitete krase kompetentnoga voditelja, saznajte u nastavku teksta o motivaciji suradnika.
Seksualni odnosi nakon operativnih zahvata

 
Nakon različitih operativnih zahvata mogući su seksualni problemi. Razlozi za pojavom seksualnog problema mogu biti fizički i psihički, pri čemu su psihički čimbenici češći i javljaju se kod većine žena nakon operacija.
Kombinacija antihipertenziva

 
Neregulirana hipertenzija jedan je od najvažnijih rizičnih čimbenika nastanka kardiovaskularnih bolesti i bubrežne bolesti. Primarni cilj pri liječenju arterijske hipertenzije jest smanjiti incidenciju KVB-a (morbiditet i mortalitet) i oštećenje ciljnih organa.

Peroralni antimikotik u portfelju receptnih lijekova

 
Portfelj lijekova koji djeluju na kožu (dermatici) proširili smo tabletama Terbinafin JGL 14 x 250 mg, antimikotikom za sustavnu primjenu koji se koristi u liječenju gljivičnih infekcija kože i noktiju.
Novi antidepresiv u portfelju receptnih lijekova

 
Portfelj lijekova antidepresiva obogatili smo i jednim inhibitorom ponovne pohrane serotonina i noradrenalina; radi se o Faxivenu (venlafaksin), lijeku namijenjenom liječenju depresivnih i anksioznih poremećaja.
Novi antibiotik u portfelju receptnih lijekova

 
Portfelj antibiotika upotpunili smo cefalosporinom druge generacije u obliku prolijeka, cefuroksim aksetilom, širokospektralnim antibakterijskim lijekom s baktericidnim učinkom na Gram-pozitivne i na Gram-negativne sojeve, kao i na određene sojeve koji proizvode beta-laktamazu.
Dobrobiti kućnih ljubimaca za zdravlje

 
Ljubimci čine da se ljudi osjećaju bolje, to svi znaju. No u tim saznanjima nekako se izgubila činjenica da upravo ona briga od koje tako spremno bježe svi roditelji kada ih djeca mole za ljubimca stvara posebnu vezu sa životinjom. I donosi niz dobrobiti za zdravlje, kako pojedinca tako i cijele obitelji.15. rujna 1928. Alexander Fleming izolirao je antibiotik penicilin iz gljivice Penicillium notatum...

14. rujna 1849. rođen je Ivan Petrovič Pavlov, ruski profesor farmakologije i fiziolog...

29. rujna slavi se kao Svjetski dan srca u okviru borbe protiv kardiovaskularnih bolesti...
» svaka tona recikliranog papira uštedi 227 tisuća litara vode.

» jedna tona recikliranog papira spasi 20 stabala.

» je potrebno 600 godina da se najlon razgradi u prirodi.
Lactogyn


Kod zdravih žena najveći udio vaginalne mikroflore su prirodni laktobacili koji održavaju kiselo okruženje vagine i otežavaju naseljavanje štetnih mikroorganizama.Lactogyn® je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® za djevojke, žene, trudnice te žene u menopauzi.
This email was sent to <<Ime>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
JGL · Svilno 20 · Rijeka 51000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp