Copy


„Darežljivost nije u tome da mi daješ ono što mi treba više nego tebi, već u tome da mi daješ ono što trebaš više nego ja.“ - Halil GibranStres
i
prehrana


 
Autor: Alenka Matajčić, mag. nutr.

Stres nastaje kada dolazi do neravnoteže između zahtjeva koji se stavljaju pred osobu i njezinih sposobnosti da se s njima nosi. Čini se da je stres, s obzirom na današnji užurbani način života, za mnoge postao sastavni dio svakodnevice.

Nikada nije prekasno
liječiti
osteoporozu II. dio


 
Autor: Sanja Šunić dr. med.


Osteoporoza se dijeli na primarnu, koja uključuje postmenopauzalnu i senilnu osteoporozu, i na sekundarnu osteoporozu koja nastaje kao posljedica bolesti i uzimanja određenih lijekova, što u praksi često možemo previdjeti.

Uspješnost probira za kolorektalni karcinom


 
Autor: dr. sci. Goran Hauser, dr. med.

Probir za kolorektalni karcinom jedna je od najznačajnijih javno-zdravstvenih akcija u svim zemljama u kojima se provodi. Hrvatska je jedna od zemalja u kojoj se probir provodi na nacionalnoj razini.Novo!


U suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom pripremili smo za vas bodovanu on-line edukaciju s temama koje svakodnevno susrećemo u radu liječnika opće medicine kao i liječnika drugih specijalnosti.JGL-ova proizvodnja na mreži
svih mreža


 
Jačanje prisutnosti JGL-a na internetu u segmentu B2B poslovanja, uz predstavljanje širokih mogućnosti suradnje u području ugovorne proizvodnje potencijalnim poslovnim partnerima, bio je cilj izrade nove i specijalizirane korporativne web-stranice
Aqua Maris
u
Vijetnamu


 
Sa zadovoljstvom obavještavamo kako smo potpisali distribucijski ugovor za proizvode Aqua Maris, Meralys i Vizol S s multinacionalnom kompanijom DKSH te kako aktivnim tržištima regije ASEAN, Indoneziji, Tajlandu, Maleziji i Singapuru, pridodajemo novo tržište Vijetnama.
Glavni junak studenog – Meralys HA

 
Širenje svijesti o važnosti zdravog disanja i održavanja higijene nosa kao polazišne točke za zdrav i funkcionalan dišni sustav bio je jedan od glavnih ciljeva ovomjesečne JGL-ove kampanje s jednim junakom na čelu - Meralysom HA!
Ideje za blagdanske darove iz kućne radinosti

 
Što darovati dragim ljudima za predstojeće blagdane, pitanje je dana?! U preobilju ponude i općoj pretrpanosti stvarima, darivanje može biti radost koliko i teret, osobito kad se udruži s debljinom novčanika. No, rješenje koje vraća radost u darivanje jednostavno je - izradite darove sami!Tradicionalne blagdanske slastice diljem Hrvatske

 
Božićne slastice dio su dugogodišnje tradicije i običaja koji se vežu uz taj važni kršćanski blagdan, a neki će reći da su i njezin najfiniji, najukusniji i svakako jedan od mirisnijih dijelova. Od davnina se za ovo blagdansko doba pripremalo namirnice od kojih su nekoliko dana prije samoga Božića nastajali fini kolači, a kakvi su bili u pojedinim dijelovima Hrvatske, saznajte u sljedećemu tekstu.

1. prosinca – Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, obilježava se od 1988. godine kako bi se skrenula pozornost na ovu bolest i prisjetili svih koji su od nje preminuli...

23. prosinca 1954. u SAD-u je obavljena prva uspješna transplantacija bubrega, a donor je bio pacijentov jednojajčani blizanac.

»Čak 70 % globalnog otpada leži na morskom dnu?

» Prosječna osoba sanja preko 1.460 snova godišnje, što je otprilike 4 sna svake noći?

»Se u svijetu svake godine za vrijeme blagdana poštom pošalje više od sedam milijardi čestitki?
Kalijev citrat JGL 20,5 mg/ml prašak za oralnu otopinu


Portfelj lijekova iz skupine minerala proširili smo Kalijevim citratom JGL 20,5 mg/ml, praškom za oralnu otopinu koji se koristi u korekciji i prevenciji hipokalemije kada je razina kalija u plazmi manja od 3,6 mmol/l.


koji se koristi u korekciji i prevenciji hipokalemije kada je razina kalija u plazmi manja od 3,6 mmol/l.


IDEOS 500 mg/400 IJ tablete za žvakanje


Ideos je bezreceptni lijek koji sadrži kalcij (500 mg elementarnog Ca) i vitamin D3 (400 IJ) za nadoknadu u bolesnika s utvrđenim manjkom ili visokim rizikom od manjka vitamina D i kalcija.

IDEOS se može preporučiti kao monoterapija ili u kombinaciji sa specifičnom terapijom osteoporoze.
This email was sent to <<E-mail adresa prijatelja>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
JGL · Svilno 20 · Rijeka 51000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp