Copy


"Ako je netko umoran da ti dade osmijeh, daj ti njemu svoj." - Kineska poslovicaFiksne
kombinacije
antihipertenziva


 
Kako bismo pojednostavili uzimanje kombinirane antihipertenzivne terapije, u većini slučajeva dajemo fiksne kombinacije dvaju, a rjeđe triju antihipertenziva. Fiksna kombinacija jest tableta, odnosno kapsula, koja sadržava više od jedne aktivne tvari u određenim dozama.
Hijaluronska kiselina – korak dalje u rinologiji

 
Hijaluronska kiselina prirodni je mukopolisaharid koji sintetiziraju mnoge stanice ljudskog organizma. Sastoji se od disaharida D-glukuronske kiseline i N-acetilglukozamina povezanih β-1,3 glikozidnom vezom.
Kako motivirati i angažirati suradnike? (3. dio)

 
Vi sigurno želite više, bolje, drugačije… zato ste vjerojatno i krenuli u neki novi pothvat, promijenili radno okruženje, osnovali vlastito poduzeće ili to kanite učiniti, ili možda ništa od navedenoga, ali želite unaprijediti postojeće stanje.

Održivi razvoj uz bicikle JGL

 
Kako povezati dvije proizvodne lokacije JGL-a na brži, ekonomičniji, ekološki prihvatljiviji, zdraviji i zanimljiviji način? Na Svilnom su automobili out, a bicikli totalno in! Novih članova parkirališta JGL ukupno je 30, a namijenjeni su prvenstveno potrebama posla, onima koji redovito obilaze obje lokacije tvrtke.
Vizol S lansiran na mađarsko tržište

 
JGL-ov brend Vizol S uspješno je lansiran na mađarsko tržište u dvama oblicima, 0,21 % i 0,4 % HA, zahvaljujući posredstvu partnera - tvrtke Penta Pharma. JGL time dodatno osnažuje prisutnost na mađarskom tržištu gdje već posluje s partnerima Gedeon Richter i Abbott.
Aqua Maris zavijorio Zagrebom

 
Velike i male zastave Aqua Maris preplavile su centar Zagreba kako bi mnogobrojnim šetačima prenijele dobre vijesti s predznakom Aqua Maris: promjenu imena i vizualnog identiteta proizvoda iz čitave linije te novo ime starog proizvoda - AQM 4allergy s ektoinom.
Žene liderice u medicini

 
U medicini, profesiji kojom su nekoć dominirali muškarci, došlo je do porasta broja žena na vodećim (liderskim) položajima. Dok je 1975. u SAD-u bilo tek nešto više od 35.000 liječnica, taj je broj do 2012. porastao višestruko na preko 321.000.Kako brže zaspati i bolje se naspavati

 
Problemi sa spavanjem, bilo da je riječ o kroničnoj ili tek povremenoj nesanici, mogu ozbiljno poljuljati kvalitetu života. No, uz nekoliko jednostavnih tehnika nesanica bi mogla nestati!1. listopada - Svjetski dan svjesnosti o hepatitisu C...

7. listopada - Nacionalni dan borbe protiv raka dojke...

22. listopada 1878. - osnovana Domoljubna zadruga za pomoć stradalnicima u Zadru...
» Čovjek u prosjeku provede 25 godina života spavajući.

» Jedna žličica vode broji jednako molekula koliko Atlanski ocean broji žličica vode.

» Žene trepću gotovo dvostruko više nego muškarci.
Kad nos ne radi, radi Meralys


Meralys HA je inovativni lijek sa zajedničkim djelovanjem triju sastavnica - ksilometazolina, morske vode i hijaluronske kiseline.Predstavlja novi koncept koji snažno djeluje na začepljen nos, a istovremeno je pažljiv prema nosu. Meralys HA ne sadrži konzervans i djeluje do 10 sati nakon primjene.
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
JGL · Svilno 20 · Rijeka 51000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp