Copy
Nieuwsbrief 5 Breedband beemster 24 augustus 2015
View this email in your browser

Breedband Beemster Nieuwsbrief NR 5

24 augustus 2015
 
Dit is de vijfde nieuwsbrief van Breedband Beemster over de aanleg van glasvezel in de hele Beemster. U heeft ons uw e-mailadres gegeven om u de komende 10 weken te informeren via deze nieuwsbrief.
 
Over een paar weken ontvangt u onze aanbieding met bijbehorende informatie pakket per post. U kunt kiezen uit de bekende 3-in-1 te weten telefoon, televisie en internet. Of slechts een of twee van deze drie diensten. Aansluitend volgen in oktober 4 informatie-avonden om u alle details van ons aanbod persoonlijk toe te lichten. Om het glasvezelnetwerk écht aan te kunnen leggen, vragen we iedereen een voorlopig contract met ons te sluiten voor 1 december 2015. Immers, als het netwerk/ de dienstverlening er om wat voor reden niet kan komen, dan vervalt uw contract. U betaalt pas op het moment dat de diensten daadwerkelijk worden geleverd.
 
Waarom is glasvezel zo belangrijk?
Glasvezel is hot. Waarom? Het komt er op neer dat een glasvezelaansluiting simpelweg net zo belangrijk is geworden als uw waterleiding, het riool en het electriciteitsnetwerk. Maar dan volledig nieuw en toekomstvast en significant beter dan de bestaande netwerken. Het is een basisvoorziening voor betrouwbaar en snel gebruik van internet en allerlei interactieve diensten. Denk bijvoorbeeld aan: 
  • zorg op afstand voor langer thuiswonende ouderen
  • werken of studeren vanuit huis
  • live camera beelden op afstand in de stal bekijken
  • “uitzending gemist”  dus zelf bepalen wanneer u welk programma op televisie bekijkt
  • films bekijken op Netflix / HBO / Videoland
  • beveiligingsbeelden opslaan in de cloud
  • melkrobot
Zelfs Ziggo heeft onze oproep aan iedereen in Beemster om voor glasvezel te kiezen, gehoord. Alle Ziggo klanten hebben deze stikker (zie foto) afgelopen week ontvangen. De kabelmaatschappij probeert u, nu er een concurrerend glasvezelnetwerk kan komen, natuurlijk als Ziggo klant te behouden. Laat u echter niet misleiden. Ziggo levert namelijk géén glasvezel tot in uw woning. Lees onderstaande uitleg over het verschil tussen coax (Ziggo) en glasvezel (Breedband Beemster) maar eens aandachtig door.
Als proef op de som test u daarna uw eigen up- en downloadsnelheid op www.speedtest.net/nl. Kijk met deze kennis naar uw Ziggo factuur - waarvoor betaalt u iedere maand en welke snelheid krijgt u daar écht voor…..

 
Wat is het verschil tussen glasvezel en kabel/ADSL?
Bij netwerken zoals coax (Ziggo) en ADSL (KPN) is het laatste stuk kabel vanaf de wijkcentrale tot in uw woning NIET van glasvezel. Deze oudere kopernetwerken zijn over het algemeen wel geschikt om te downloaden, maar niet om te uploaden (= bestanden weg sturen). Glasvezel is dat wél. Uploaden én downloaden gaan even snel bij glasvezel. Om daadwerkelijk 100% van glasvezel te kunnen genieten, moet wel het héle netwerk waarop u bent aangesloten, van glasvezel zijn. Met als belangrijk voordeel dat u stabiele dienstverlening ontvangt. En u krijgt waar u voor betaalt. Alleen op die manier kunt u volop profiteren van de snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van écht glasvezel. Breedband Beemster realiseert dit als eerste in de Beemster door glasvezel TOT IN UW METERKAST te monteren.  
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Breedband Beemster, All rights reserved.
U heeft zich ingeschreven via de website of via ons team dat bij u aan de deur is geweest.

Contact:
Breedband Beemster
Zuiderweg 60
1461 GK Zuidoostbeemster
info@breedbandbeemster.net 

uitschrijven    verander uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp