Copy
Nieuwsbrief 4 Breedband Beemster 17 augustus 2015
View this email in your browser

Breedband Beemster Nieuwsbrief  NR 4 

17 augustus 2015


Dit is de vierde nieuwsbrief van Breedband Beemster over de aanleg van glasvezel in de hele Beemster. U heeft u ons uw e-mailadres gegeven om u de komende 11 weken te informeren via onze nieuwsbrief. In september ontvangt u ons aanbod per post. Het aanbod is zó samengesteld, dat iedereen gebruik kan maken van ons glasvezelnetwerk. In oktober organiseren we 4 informatie-avonden om u alle details van ons aanbod persoonlijk toe te lichten. Om het glasvezelnetwerk écht aan te kunnen leggen, vragen we iedereen een contract met ons te sluiten voor 1 december 2015.
 
Hoe steun ik Breedband Beemster? 
Sluit vanaf september een voorlopig contract met ons af voor de levering van super snel internet, haarscherpe televisie en telefonie. Voor de mensen die geen internet hebben, is er zelfs de mogelijkheid te kiezen voor alleen televisie en bellen via glasvezel. Als dat door meer dan 50% van de Beemster wordt afgesloten, kunnen wij met al die contracten bij de bank de financiering aanvragen om een glasvezelnetwerk in de hele Beemster te laten aanleggen. Belangrijk is dus dat zoveel mogelijk mensen meedoen met het project, zodat we zowel het binnen – als het buitengebied kunnen aansluiten.

Waarom is het zo belangrijk dat u goed nadenkt over een glasvezelaansluiting?
Hoe meer mensen meedoen met Breedband Beemster en een glasvezelaansluiting aanvragen, hoe groter de kans van slagen dat de hele Beemster aangesloten wordt. Voor de economische toekomst en dus de leefbaarheid in de Beemster is dit heel erg belangrijk; meer en meer inwoners zien in dat snel en betrouwbaar internet eigenlijk een nutsvoorziening is. Het is zelfs een must om “glasvezel-aansluiting” te noemen als je je huis te koop zet! Om maar aan te geven hoe belangrijk mensen dit vinden bij het kopen van een nieuw huis. Bellen, internetten en televisie kijken is tegenwoordig hetzelfde als water uit de kraan of elektriciteit uit het stopcontact. Zo is glasvezel hét netwerk voor nu en uw toekomst: denk maar aan zorg op afstand, oudere mensen moeten langer thuis wonen, studeren via het internet en de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Nu staat nog niet iedereen stil bij wat er allemaal staat te gebeuren  maar nu is wél het moment om mee te doen.
Ons burgerinitiatief is er NU en als we het nu niet redden, komt het er nooit meer….
 
Iedere week informeren we u over de voortgang van het project. Ook beantwoorden we regelmatig vragen die ons gesteld worden.  Kijk dan ook op onze website  www.breedbandbeemster.net voor extra informatie en veelgestelde vragen over ons burger-initiatief.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Breedband Beemster, All rights reserved.
U heeft zich ingeschreven via de website of via ons team dat bij u aan de deur is geweest.

Contact:
Breedband Beemster
Zuiderweg 60
1461 GK Zuidoostbeemster
info@breedbandbeemster.net 

uitschrijven    verander uw voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp