Copy
Nieuwsbrief NR 23 Breedband Beemster 13 januari 2016
View this email in your browser

Breedband Beemster Nieuwsbrief  NR 23
Inmiddels hebben wij 1.789 getekende  glasvezelcontracten ontvangen – dat is 47%  !!
De volgende stap naar een Beemster dekkend glasvezelnetwerk
Ondanks het feit dat we nog nét niet de 50% halen
die we nodig hebben,zijn we de volgende stappen al aan het zetten om de financiering van het Beemster netwerk rond te krijgen.
 
We gaan al onze energie aanwenden om dat voor elkaar te krijgen, zodat we zo snel mogelijk duidelijkheid kunnen geven aan alle mensen die mee doen. We verwachten overigens dat de komende weken nog meer Beemsterlingen zich zullen aanmelden nu de kans dat de aanleg van het glasvezelnetwerk door gaat, aanzienlijk is.
 
We vertrouwen dat we binnen 2 maanden meer duidelijkheid hebben over de financiering van het netwerk en praten nu met de provincie, de gemeente, het hoogheemraadschap en de bank. We houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief.
 
Aanmoedigingsprijs 2016 van de Beemster Ondernemers
In ons enthousiasme worden we gesteund door de Beemster Ondernemers. Op maandag 4 januari kregen het bestuur en de aanwezige BBB ambassadeurs vanuit de Beemster Ondernemers de aanmoedigingsprijs 2016 overhandigd door burgemeester Van Beek:De toekomst van de gezondheidszorg op maat 
Via deze link geven wij u een kijkje in de toekomst van de zorg die ook in Beemster gaat plaatsvinden. Ontdek hoe een ouder echtpaar dankzij innovatieve telegeneeskunde toch samen thuis (dus bij elkaar) kan blijven wonen. Maar daar is wel een snelle en stabiele (!) internetverbinding voor nodig. Glasvezel is bewezen als de best beschikbare en toekomstvaste oplossing. Vandaar onze inzet om een glasvezelnetwerk ook in de Beemster te krijgen. Commerciële partijen als KPN en Ziggo vinden Beemster niet interessant (lees: winstgevend) genoeg om die dure investering te doen.
 
Stichting Breedband Beemster gaat het daarom als burgerinitiatief ZELF organiseren!
Want dit is echt nodig om onze mooie polder in de toekomst leefbaar te houden….

Bel of e-mail ons met uw vragen. Aanmelden kan namelijk nog steeds!
Het blijkt dat nog niet iedereen zich heeft kunnen aanmelden voor ons burgerinitiatief.
Dat snappen wij, maar hebben met uw voorgangers een mooie deal gemaakt om zich aan te melden voor 31 december 2015. Uw voorgangers zijn voor deze tijdige inschrijving beloond met een GRATIS upgrade naar 250 Mbps internet snelheid.

In 2016 geldt die gratis upgrade niet meer.
Als u zich nu inschrijft, koopt én krijgt u nog steeds een prachtige snelheid van 100 Mbps. Wilt u net als de huidige abonnees toch 250 Mbps internet snelheid, dan kunt u die aanvinken voor Euro 10 per maand bovenop ons basistarief.

>> SCHRIJF U HIER IN
 
Wij zijn bereikbaar voor uw vragen per
telefoon op 0299-606 306
e-mail via info@breedbandbeemster.net
 
Via deze nieuwsbrief houden wij u maandelijks op de hoogte van onze vorderingen om een toekomst vaste glasvezel infrastructuur in Beemster te realiseren.
Volg ons ook op Facebook en/of Twitter.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2016 Breedband Beemster, All rights reserved.
U heeft zich ingeschreven via de website of via ons team dat bij u aan de deur is geweest.

Contact:
Breedband Beemster
Zuiderweg 60
1461 GK Zuidoostbeemster
info@breedbandbeemster.net 

uitschrijven    verander uw voorkeuren