Copy
Nieuwsbrief NR 17 Breedband Beemster 7 december 2015
View this email in your browser

Nieuwsbrief Breedband Beemster 
1.400 aanmeldingen  = 37%


Verlenging van de aanmeldingsperiode tot eind december! 
Breedband Beemster heeft nog niet iedereen in de Beemster kunnen helpen bij het aanmelden voor glasvezel. Omdat we iedereen persoonlijk willen helpen met ons deur- tot- deur team, duurt dat door de grote belangstelling langer dan verwacht. De komende weken zorgen we ervoor dat iedereen nog de kans krijgt zich aan te melden via het deur-tot-deur team of het bezoeken van een inschrijfavond.
Gezien de interesse voor glasvezel hopen we dan ook groen licht voor de volgende stap te kunnen geven = de fi­nanciering.
 
Voor de mensen die nog niet de­finitief voor glasvezel gekozen hebben, is het nu écht het moment om mee te doen!


EXTRA groot deur-tot-deur team de komende twee zaterdagen
De komende 2 zaterdagmiddagen gaan bestuur en ambassadeurs samen op pad om u te helpen met uw inschrijving; zaterdag 12 december in Middenbeemster en zaterdag 19 december in Zuidoostbeemster. We kunnen uiteraard niet iedere deur langs waar nog geen abonnement is afgesloten maar als u ons ziet lopen, kom gerust met uw laatste vragen naar ons toe !
 
Bel of e-mail ons met uw laatste vragen!
Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om uw buurman of kennis te overtuigen als u niet precies de juiste argumenten voorhanden heeft. Laat uw buurman of kennis ons dan vooral bellen of mailen…. Alleen op die manier helpt u ons om die laatste 500 twijfelaars te bereiken. 

Mocht u ons de komende 2 zaterdagen niet in uw straat treffen, dan zijn wij dagelijks bereikbaar voor uw laatste vragen per: De laatste inschrijfavonden
Om iedereen die nog niet gekozen heeft, persoonlijk te helpen met het invullen van het aanmeldformulier organiseren we 2 speciale inschrijfavonden:
  • Dinsdag 22 december, Buurthuis ZOB
    van 20.00 - 21.00 uur
  • Maandag 28 december, Gemeentehuis MB
    van 20.00 - 21.00 uur
Meld u nu aan! 
U kunt ook nog steeds aanmelden op www.breedbandbeemster.net en tot eind december gebruik maken van ons aanbod van 250 Mbps in plaats van de standaard 100 Mbps. Blijf uw vrienden, buren en kennissen motiveren om gezamenlijk de hele Beemster te voorzien van glasvezel. Wij vragen u vriendelijk om de raamposter te laten hangen tot eind december.
 
En voor iedereen die al aangemeld is: bedankt voor uw steun en we gaan ervoor om glasvezel daadwerkelijk te realiseren voor u!

Het is nu of nooit!
We zien dat het onderwerp lééft in Beemster en willen alles uit de kast halen om deze eenmalige vraagbundeling voor eind december succesvol af te ronden. Een tweede kans krijgt de Beemster niet meer. Het is NU of NOOIT.

SCHRI JF U DUS VANDAAG NOG IN!!!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Breedband Beemster, All rights reserved.
U heeft zich ingeschreven via de website of via ons team dat bij u aan de deur is geweest.

Contact:
Breedband Beemster
Zuiderweg 60
1461 GK Zuidoostbeemster
info@breedbandbeemster.net 

uitschrijven    verander uw voorkeuren