Copy
Voorwaartz de zomer in!
View this email in your browser

Voorwaartz de zomer in!

Nederland maakt zich op voor de zomervakantie, maar Voorwaartz zit zeker niet stil! Zo starten er in september weer nieuwe groepscursussen met open inschrijving, zijn we druk met subsidieregelingen en starten we taaltrajecten (met subsidie!) op die voortvloeien uit het Taalakkoord.

Het wordt een mooie zomer!


Groeten,

Team Voorwaartz

 
Start in september: groepscursus Nederlands met open inschrijving

De cursus is bedoeld voor mensen die al een basiskennis van het Nederlands hebben. Voorbereiding op het Staatsexamen is ook mogelijk. We starten op maandag 7 september.

Meer info & aanmelden!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Pledge Alles is gezondheid

Voorwaartz ondertekende de plegde Alles is gezondheid.

Een goede taalbeheersing is niet alleen dé sleutel om mee te kunnen doen in de samenleving, een goede taalbeheersing draagt ook bij aan een goede gezondheid.
Uit onderzoek blijkt onder andere dat mensen met een goede taalbeheersing ouder worden dan mensen die de taal niet goed beheersen.

Wij richten ons op het verhogen van taalvaardigheid en ondertekenden begin juni in Roosendaal de pledge Alles is gezondheid.

Met het ondertekenen verbindt Voorwaartz zich aan de doelen die het programma Alles is gezondheid stelt: inzetten op verhoging van de taalbeheersing. En laat dat nou net datgene zijn waar Voorwaartz als ruim 10 jaar ster(k) in is!
 
Tel mee met taal

Een aantal klanten van Voorwaartz heeft onlangs het Taalakkoord getekend. Koploperbedrijven Perfetti Van Melle en Laurens waren een van de eersten, en later volgden er meer. Een mooie diversiteit aan bedrijven laat hiermee zien dat ze hun medewerkers scholen op taal.
Er is zeer recentelijk bekendgemaakt dat er subsidie vrijkomt. Dit betekent dat medewerkers geschoold kunnen worden met behulp van (co-)financiering op het gebied van taal-, reken- en computervaardigheden.

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidie, of wilt u ook het Taalakkoord tekenen? Neemt u gerust contact met ons op; we denken graag mee!
SOOB-scholingsvoucher

Taaltraining inzetten met subsidie? Belangenvereniging SOOB heeft daarvoor scholingsvouchers in het leven geroepen. Voor medewerkers kan een voucher met een waarde tot € 1500,- aangevraagd worden. Mooy Logistics zette deze voucher al bij Voorwaartz in voor een training Nederlands als tweede taal op de werkvloer.
Bent u ook geïnteresseerd in een scholingsvoucher? Neem contact met ons op!
Voorwaartz Taaltraining & Coaching B.V.
Neem contact op met ons: administratie@voorwaartz.nl
Klik hier als u geen mail meer van ons wilt ontvangen.