Copy
Blijf op de hoogte | juli 2015
Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Nieuwsbrief KindCentra2020
Ouders over kindcentra
Kindcentra 2020 vindt het belangrijk te weten wat ouders goede voorzieningen vinden voor hun kinderen. Oberon onderzoekt dit voor ons. Deel je mening over kindcentra!
  
Huisvestingsvraagstukken
Onlangs is er een werkgroep huisvesting in het leven geroepen. De werkgroep huisvesting is gevraagd - met de juridische uitwerking in gedachten - in kaart te brengen waar organisaties tegenaan kunnen lopen bij de vorming van Kindcentra 2020 (onderwijs en kinderopvang vanuit één organisatie) als het gaat om huisvesting en vastgoed.
 
Drie keer is scheepsrecht
Samir Bashara, wethouder Groen Links in Hoorn en lid van de kopgroep wethouders voor kindcentra schrijft over de Hoornse ontwikkelingen op het gebied van Kindcentra.

 
Kindcentra 2020, een realistisch perspectief
Tijdens het symposium op vrijdag 9 oktober staat de uitwerking van de plannen van Kindcentra 2020 centraal. Plaatst Willem Adema de investeringen in jonge kinderen in Nederland in internationaal perspectief en zijn woordvoerders van politieke partijen uitgenodigd deel te nemen aan het forumdebat. 
Kindcentra 2020 in de regio
De kopgroepen kinderopvang, primair onderwijs en wethouders voor kindcentra gaan gezamenlijk diverse regiobijeenkomsten initiëren. Allerlei vraagstukken, waaronder ook de belangrijke transitiefase, komen aan bod.
Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden