Copy
TCA активност за сектор образовања - позив за учешће
Поштовани,
 
Training and Cooperation Activities (TCA) су међународне активности (семинари, обуке, конференције) које су саставни део Еразмус+ програма. У наставку вести погледајте позив за пријаве на ТCА догађај у Румунији који истиче ускоро и који је отворен за појединце из Србије активне у пољу формалног образовања и раду са рањивим групама.

Све додатне информације могу се добити путем е-поште: tcas@tempus.ac.rs

„First step first” од 29. августа до 2. септембра у Румунији

Семинар ће се одржати у Букурешту а намењен је представницима установа општег, стручног или образовања одраслих које раније нису учествовале у Еразмус+ програму, а које се баве инклузивним активностима или радом са рањивим групама. Учесници семинара ће имати прилику да сазнају више о Програму, нарочито о пројектима за мала партнерства, као и да развију своју пројектну идеју и упознају потенцијалне партнере. При избору учесника, предност ће имати кандидати са конкретним идејама за КА2 пројекат.

За више информација и пријаву посетите објаву на САЛТО платформи.

Рок за пријаву је 20.7.2022. 

Важно: Фондација Темпус ће узети у обзир пријаве пристигле искључиво до 20. јула, без обзира на рокове наведене на САЛТО платформи.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp