Copy
ЕПАЛЕ наградни конкурс и вебинар - позив за учешће

ЕПАЛЕ наградни конкурс

Фондација Темпус – Национални тим за подршку Европске платформе за образовање одраслих (ЕПАЛЕ) у Републици Србији, објављује позив за достављање текстова на тему

„Иновативни приступи за револуцију вештина“.

Најбољи блог освојиће путовање на 5. Светску конференцију „Будућност образовања” која се одржава у Стокхолму од 10. до 12. августа ове године.

За учешће на конкурсу потребно је:

  • да сте регистровани на ЕПАЛЕ платформи.
  • да напишете ауторски чланак на српском или енглеском језику у складу са задатом темом конкурса. Минимални број речи за унос је 500, док је максимални број речи 2000. Примере чланака можете погледати на овом линку;
  • да поставите написани текст на ЕПАЛЕ платформу у виду блога путем овог линка
  • познавање енглеског језика на нивоу Б1.

Рок за постављање текста на ЕПАЛЕ платформу је 5. јул 2022. године до 23:59 часова. 

Вебинар „Могућности и ресурси за професионално усавршавање на ЕПАЛЕ мрежи”

Фондација Темпус и ЕПАЛЕ национални тим за подршку 6. јула 2022. године организују вебинар „Могућности и ресурси за професионално усавршавање на ЕПАЛЕ мрежи”.
 
Биће речи о вредним ресурсима који укључују селекцију МООК курсева, ОЕР (отворене едукативне ресурсе), библиотеку и пакете са ресурсима, као и најактуелније садржаје у новој секцији Подкаст у којој су обједињене емисије настале у претходном периоду.
 
Вебинар посвећен ресурсима за професионално усавршавање практичара у области образовања одраслих биће одржан у среду, 6. јула 2022. у периоду од 16 до 17 часова.

За вебинар се можете пријавити попуњавањем регистрационог формулара који ће бити отворен за пријаве до 5. јула до 23:59 часова.

Учешће у вебинару је бесплатно.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp