Copy
Позив за достављање примера добрих пракси у области образовања одраслих

Активностима ЕПАЛЕ националног тима за подршку Фондација Темпус отвара Позив за достављање примера добрих пракси у области образовања одраслих као резултата пројеката и активности организација спроведених у претходне три године.  

Рок за достављање пријава је 31. октобар 2022. године до 23.59  часова.

Еразмус+ програм је 2021. године ушао у нови циклус, у оквиру којег ће до 2027. године нагласак бити на социјалном укључивању, зеленој и дигиталној транзицији, као и промовисању учешћа у демократском друштву. 

Установе или организације могу да пријаве по један пример добре праксе попуњавањем формулара  у коме су дате детаљне смернице које се односе на садржај апликације. 

Молимо Вас да своју пријаву пошаљете на имејл-адресу adult-education@tempus.ac.rs са назнаком За конкурс – Примери добрих пракси у образовању одраслих, октобар 2022.

За све додатне информације у вези са конкурсом можете да нам се обратите слањем упита на имејл-адресу adult-education@tempus.ac.rs или позивом на број телефона 011 33 42 430, опција 3. 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp