Copy
Предстојеће TCA активности за сектор образовања - позив за учешће

Контактни семинар „Еnhancing digital competences in education and training” од 13. до 16. септембра 2022. године у Естонији

Циљ овог контактног семинара је проналажење партнера са сличним интересовањима и развијање идеја за нова партнерства за сарадњу на тему дигиталне трансформације. На семинару ће такође бити прилике за размену искустава и откривање нових приступа у овој области, са посебним фокусом на креирање крос-секторских и трансверзалних сарадњи.

За више информација посетите објаву на САЛТО платформи, а за пријаву попуните формулар.

Рок за пријаву је 10.8.2022.

Partnerships for cooperation – how to plan an excellent project for primary schools located in rural or remote areas” од 5. до 10. октобра 2022. године у Пољској

Овај догађај намењен је директорима и наставницима основних школа из руралних односно удаљених области и има за циљ да им пружи подршку и ојача њихове капацитете за планирање и реализацију пројеката у оквиру Еразмус+ програма.

За више информација и пријаву посетите објаву на САЛТО платформи.

Рок за пријаву је 25.8.2022.

Centralised actions addressed to higher education – good but too rarely used tool for the enhancement of the internationalisation strategies of HEIs од 10. до 12. октобра 2022. године у Пољској

Овај TCA догађај је осмишљен као контакт семинар за централизоване пројекте у области високог образовања. Догађај је намењен представницима високошколских установа и има за циљ да прошири њихова знања и вештине које се тичу планирања, припреме и реализације централизованих пројеката у области високог образовања.

За више информација и пријаву посетите објаву на САЛТО платформи.

Рок за пријаву је 4.9.2022.

Strateg+ an advanced training on quality in strategic partnerships” од 19. до 21. октобра у Шведској

Ова напредна обука има за циљ да омогући размену искустава и добрих пракси како би се повећао квалитет КА2 пројеката. Учесници ће имати прилику да се упознају са специфичним активностима у оквиру КА2 пројеката партнерстава за сарадњу.

За више информација и пријаву посетите објаву на САЛТО платформи.

Рок за пријаву је 26.8.2022.

Упутство за пријаву преко САЛТО платформе, као и више информација о TCA догађајима, можете пронаћи на сајту Фондације Темпус.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp