Copy
Пријавите се за учешће на ТСА семинарима на тему мултилингвалности и менталног здравља младих

Training and Cooperation Activities (TCA) су међународне активности (семинари, обуке, конференције) које су саставни део Еразмус+ програма. 

Учесницима на ТСА догађајима Фондација Темпус покрива 95% трошкова путовања по принципу рефундације, док организатори покривају трошкове смештаја и хране учесника.

Финска национална агенција за Еразмус+ организује TCA обуку 
„Mental Health in Youth Work” од 12. до 16. децембра 2022. године у Хелсинкију

Учешће се препоручује особама активним у пољу омладинског рада и неформалног образовања младих које су у свом свакодневном раду у директном контакту са младима: омладинским радницима, тренерима, пројект менаџерима.

За више информација и детаља о програму посетите објаву на САЛТО платформи.

Заинтересовани могу да се пријаве за учешће на обуци попуњавањем регистрационог формулара на САЛТО платформи (претходно је неопходно креирати налог). Рок за пријаву је 6. новембар 2022.

ТСА семинар „Language Policy and the European Strategies” који ће се одржати од 5. до 6. децембра 2022. године у Лисабону

Догађај је намењен појединцима активним у секторима општег, стручног високог и образовања одраслих – наставницима, представницима образовних институција и доносиоцима одлука, јер са све већом мобилношћу питања вишејезичности захтевају нове приступе не само у процесу учења и наставе, у истраживачкој комуникацији и издаваштву, већ и на нивоу националних политика.

При избору учесника предност ће имати представници организација са мање искуства са Еразмус+ партнерствима за сарадњу, као и они који имају конкретне идеје за пројекте.

За пријаву на овај семинар потребно је попунити регистрациони формулар.

Рок за пријаву је 9.11.2022. до подне.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp