Copy
Еразмус+ радионице за писање КА1 пројеката мобилности за опште образовање и образовање одраслих

Радионица за писање КА1 пројеката 

Поводом другог конкурсног рока, Фондација Темпус организује једнодневну радионицу у уторак, 30. августа, са циљем припреме установа и организација из области општег образовања и образовања одраслих за подношење пријава KA1 пројеката мобилности у оквиру Еразмус+ Општег позива за подношење предлога пројеката за 2022. годину.

Пријављивање је могуће искључиво путем регистрационог формулара. 

Радионица ће се одржати 30. 8. 2022. од 10-16:30 часова у просторијама Фондације Темпус у Београду, улица Жабљачка 12. Пријаве ће бити отворене до 23. августа у 23.59.

Вебинар за писање КА1 пројеката 

Поред радионице, Фондација Темпус организује и вебинар за писање KA1 пројеката мобилности у области општег, стручног и образовања одраслих. Тема вебинара биће упознавање са могућностима Еразмус + програма у оквиру области општег, стручног и образовања одраслих.

Вебинар ће се одржати у понедељак, 29. августа, са почетком у 14 часова. Сви заинтересовани учесници могу да се пријаве овде.

Присуствовање радионицама и вебинару је бесплатно.

За све додатне информације, можете контактирати Фондацију Темпус телефоном 011 33 42 430, опција 3, или мејлом на неку од следећих адреса, у зависности од области за коју сте заинтересовани:

Школе, предшколске установе:
schools-vet@tempus.ac.rs

Образовање одраслих:
adult-education@tempus.ac.rs

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp