Copy
Позив за учешће на догађају посвећеном инклузији у високом образовању

Поштоване колегинице и колеге, 

Фондација Темпус организује активност међународне сарадње (Training and  Cooperation Activity – TCA), под називом ”Inclusion in Higher Education – Adaptation of HEIs’ work processes”.

Догађај ће бити одржан уживо, у петак 08. јула 2022. године, у периоду од 11:00 до 17:00 часова, у Хотелу Мона у Београду.

Наш догађај тежи да омогући учесницима да се упознају са различитим приступима инклузији, што би им помогло да промене приступ и процесе рада своје високошколске установе на начин који ће најбоље одговорити на потребе дефинисаних циљних група за сваку установу.

Уколико сте заинтересовани за учешће на догађају, можете се пријавити искључиво путем регистрационог формулара на овој страници до среде, 15. јуна 2022. године, до 23:59 часова. 

Више информација о догађају (укључујући услове учешћа и упутство за пријаву) можете да пронађете на нашем сајту, путем овог линка.  

Срдачан поздрав,

Фондација Темпус

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp