Copy
Позив на Еразмус+ радионицу за припрему КА2 пројеката партнерстава за сарадњу у области младих
Подсећамо Вас  да рок за пријаве за целодневну радионицу са циљем припреме организација и институција из Србије за подношење КА2 пројеката Партнерстава за сарадњу у области младих у оквиру Еразмус+ програма Европске уније коју Фондација Темпус организује 30. јуна 2022. године, истиче ускоро. 
 
Ова врста Еразмус+ пројеката омогућава сарадњу Србије и других земаља са циљем стицања искустава у међународној сарадњи, јачања капацитета и креирања висококвалитетних производа интелектуалног рада.

Радионица ће бити одржана у просторијама Фондације Темпус у Београду.

Заинтересовани кандидати могу да се пријаве  попуњавањем формулара на овом линку.  

Рок за пријаву је 21. јун 2022. године до 23.59. У регистрационом формулару треба да приложите и сажет нацрт пројектне идеје.

Радионица је првенствено намењена особама које су у својим организацијама/КЗМ/институцијама одговорне за развој и писање пројеката.

За све додатне информације обратите се Групи за младе Фондације Темпус телефоном на број 011 33 42 430 (опција  5) или мејлом на адресу youth@tempus.ac.rs.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp