Copy
Takmičenje za najbolju studentsku ideju je pokrenuto u okviru WBCInno TEMPUS projekta www.wbc-inno.kg.ac.rs (Modernization of WBC universities through strengthening of structures and services for knowledge transfer, research and innovation
View this email in your browser

Takmičenje za najbolju studentsku ideju
(Prijavljivanje do 1. aprila 2015.)

Takmičenje za najbolju studentsku ideju je pokrenuto u okviru WBCInno TEMPUS projekta www.wbc-inno.kg.ac.rs (Modernization of WBC universities through strengthening of structures and services for knowledge transfer, research and innovation, 530213-TEMPUS-1-2012-RS-JPHES) kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu. Projekat se realizuje u Konzorcijumu od 16 partnera iz 7 zemalja.

Takmičenje je pokrenuto kao regionalna inicijativa (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora) i sprovešće se kroz pet lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Novom Sadu, Banjoj Luci, Zenici i Podgorici. Regionalno finale će biti održano u Beogradu u septembru 2015. Organizatori takmičenja su Kancelarije za poslovnu podršku univerziteta u ovih pet gradova, uz podršku pet poslovnih inkubatora.
Sve informacije o prijavi i uslovima Takmičenja dostupne su na web-stranicama Kancelarija:

Pravo učešća na Takmičenju imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija na univerzitetima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pozivamo sve zainteresovane studente iz Srbije da do 1. aprila 2015. prijave svoje ideje i timove, najbližoj Kancelariji za poslovnu podršku, prateći uputstva na njihovim web-stranicama.

Za učesnike iz Srbije, prijava ideja, njihova razrada i ocenjivanje se realizuje preko online platformi, i to na:

 

Copyright © 2015 Fondacija Tempus, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences