Copy
Семинар: ”Дефинисање квалитетних исхода учења као предуслов за планирање међународне мобилности у средњем стручном образовању”

Фондација Темпус  организује семинар ”Дефинисање квалитетних исхода учења као предуслов за планирање међународне мобилности у средњем стручном образовању”. 

Циљ програма је упознавање полазника са процесом дефинисања квалитетних исхода учења на основу дефинисаних специфичних компетенција за одређени стручни профил и планиране праксе током међународне мобилности ученика.

Семинар ће се одржати 29.октобра 2022. године од 9 до 17 часова. Намењен је наставном и ненаставном особљу средњих школа и средњих стручних школа, без обзира на то да ли су већ учествовали у пројектима или не.

За пријављивање је потребно попунити регистрациони формулар, који ће бити отворен до 26. октобра у поноћ.

Семинар ће се одржати у Медицинској школи са домом ученика ”Сестре Нинковић” у Крагујевцу, улица Радоја Домановића бр.2.

За додатне информације можете се обратити сектору за опште, стручно и образовање одраслих Фондације Темпус на school-vet@tempus.ac.rs.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp