Copy
MOOК „Stem ouf of the box“ - STEM приступ предметима који нису STEM
Овај MOOC има за циљ да обучи наставнике како да интегришу STEM (скраћеница од енглеских речи: Science, Technology, Engineering и Mathematics) концепте у своје наставне планове како би на тај начин помогли својим ученицима да развију научне, математичке и вештине критичког решавања проблема.
   
Заинтересовани наставници се већ сада могу прикључити групи на Facebook-у или поделити своје мишљење на Тwitter-у путем hashtag-a #STEMOutoftheBox.
 
Курс почиње 12. септембар 2022. године и траје пет и по недеља. Укупан број сати који се очекује да учесник посвети похађању курса и изради задатака јесте 25 сати.


Предуслови
Курс је намењен васпитачима и свима који раде са децом у раним узрастима, а, такође и учитељима и наставницима у основним школама и наставницима у средњим школама који предају предмете ван STEM групе (друштвене предмете, уметност, књижевност, економске предмете, и сл).
 
Сертификат
 
Како би се добио сертификат овог курса, потребно је урадити све квизове, поднети сопствени сценарио учења, као и прегледати три сценарија учења других учесника. Коначни рок за завршетак свих активности јесте среда, 19. октобар 2022, до 23.59 сати по средњоевропском времену.
 
Заинтересовани се могу пријавити путем овог линка: РЕГИСТРАЦИЈА
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp