Copy
Вебинар: Eurodesk – прилике за мобилност младих у Европи

Вебинар је намењен свим младим особама до 30 година, као и особама које раде са младима (омладински радници), који желе да се информишу о приликама за мобилност младих у Европи, као и о самој Eurodesk мрежи која те прилике промовише. Учесници вебинара ће моћи да се упознају са Eurodesk сајтом, Eurodesk базом могућности за мобилност, која пружа информације и могућност претраге прилика за школовање, волонтирање, праксе и слично у иностранству, као и са мапама активности намењеним младима.

Вебинар организује Фондација Темпус – национални Eurodesk центар у Србији, у склопу кампање „Time to move“ коју европска мрежа Eurodesk спроводи сваког октобра широм Европe.

Вебинар се одржава у среду, 26. октобра од 16 до 17 часова, а за пријаву учешћа потребно је попунити кратак пријавни формулар, најкасније до 26. октобра у 12 часова.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
За више информација о Еразмус+ програму можете нам се обратити путем е-поште: * Сви догађаји, радионице, као и консултације у вези са припремом и спровођењем пројеката, у организацији Фондације Темпус, су бесплатни.
Copyright © 2022 Фондација Темпус, Сва права задржана.


одјавите се са листе  ажурирајте ваше податке

Email Marketing Powered by Mailchimp