Copy
Nieuwsfeiten over de produkten van BrickPoint BV in Arnhem
Lees de e-mail in uw browser

Leveringsvertragingen en prijsstijgingen diverse bouwmaterialen

Door de onstabiele grondstoffenmarkt lopen leveringen van bouwmaterialen vertraging op. Sommige bouwmaterialen zijn aanzienlijk duurder geworden. Het gaat om een wereldwijd probleem.
 
Er zijn verschillende oorzaken, waarbij de coronapandemie een rol speelt, maar zeker niet de enige factor is. De vertragingen en prijsstijgingen gelden ook niet voor alle productgroepen. Per leverancier kunnen de prijsaanpassingen uiteraard fluctueren. Vooral voor producten op basis van aardolie, zoals isolatiematerialen (XPS, EPS, PUR en PIR), gelden deze vertragingen en prijsstijgingen. De markt voor klei- en betonproducten is daarentegen, met enkele uitzonderingen, redelijk stabiel.
 
Onze leveranciers hebben de afgelopen weken diverse prijsverhogingen doorgevoerd en wij zijn helaas genoodzaakt deze prijsverhogingen aan u door te berekenen. Dit geldt ook voor reeds uitgebrachte offertes of bevestigde bestellingen. Aangezien wij de mededeling hebben ontvangen dat deze prijsverhogingen ondanks reeds geplande bestellingen zullen worden doorgevoerd, zullen wij ook lopende offertes en bestellingen moeten herzien. Ook de komende maanden kunnen wij tot nader order geen offertes uitbrengen met een prijsgarantie, tenzij specifiek geoffreerd. Vanzelfsprekend zullen wij in overleg met u alle mogelijkheden bespreken, zelfs het leveren van alternatieven behoren tot de mogelijkheid.
 
Ondanks de grote uitdagingen, doen wij ons uiterste best om zo goed mogelijk te communiceren over deze ontwikkelingen. Wij willen optimale service blijven verlenen. We moeten er helaas van uitgaan dat de instabiliteit van de wereldmarkt nog wel even aanhoudt. Daarom is het van het grootste belang  ons vroegtijdig bij uw plannen te betrekken en op tijd bestellen.
 
We hopen op uw begrip over de prijsstijgingen die we helaas door moeten voeren en de ongebruikelijke lange levertijden. Wij zullen bij lopende offertes contact houden over de ontwikkeling, om onnodige verrassingen te voorkomen.  
Leveringsprogramma:
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2021 BrickPoint BV
                                              

verwijder van mailinglijst   bijwerken profiel mailinglijst

Email Marketing Powered by Mailchimp