Copy
Nieuwsfeiten over de produkten van BrickPoint BV in Arnhem
Lees de e-mail in uw browser

* * A K T I E * *
UNIFAS flexibele luchtdichte en zelfdragende dakconstructie

De naam UNIFAS staat voor UNILIN Flexible Airtight Structural oftewel, een flexibele, luchtdichte en zelfdragende constructie. Het is de nieuwe norm met betrekking tot luchtdicht bouwen van een dak, zonder dat er een onderconstructie nodig is. Het product is ontwikkeld op basis van industrieel vervaardigde elementen. Alle dragende onderdelen en constructieve sparingen zijn reeds in het product verwerkt!

UNIFAS is een bijzonder innovatief product dat zowel de verwerker als de eindgebruiker alle ruimte biedt. De slimme geprefabriceerde constructie staat garant voor verwerkingsgemak en ongekende flexibiliteit, zonder dat er concessies aan het ontwerp gedaan hoeven te worden.

Er is veel tijd en geld te verdienen met het stroomlijnen van de bouwprocessen. Ontzorging middels berekeningen, bouwtekeningen en montageplannen behoren ook tot het gehele proces.

Momenteel kunnen wij UNIFAS voordelig aanbieden. Heeft u interesse in deze aktie, neem dan contact met ons op voor het maken van een projectaanbieding.
Leveringsprogramma:
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 BrickPoint BV
                                              

verwijder van mailinglijst   bijwerken profiel mailinglijst

Email Marketing Powered by Mailchimp