Copy
Nieuwsfeiten over de produkten van BrickPoint BV in Arnhem
Lees de e-mail in uw browser

Nieuw in onze toonzaal

Dakpannen van Tejas Borja.

Flat-10 de nieuwste generatie vlakke keramische pannen met minimalistisch design: dunner, lichter, strakker en met meer definitie.
Met een variabele latafstand van 365mm tot 400mm is de Flat-10 Tech perfect toepasbaar op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Snel én efficiënt.

Speciaal project

Het project 75 appartementen De Veentjes te Doetinchem is inmiddels opgeleverd. Hier is gekozen voor de GeoStylistix langformaat in de kleur unique beige van MBI BV

Voor de gevel van het centraal gelegen Parkgebouw is een lange, slanke gevelsteen gekozen. Een unieke gevelsteen met een mix van natuurlijke mineralen die zorgen voor een prachtige kleurstelling en kleurechtheid. De gevelsteen is niet alleen esthetisch, maar ook bijzonder maatvast, sterk en onderhoudsarm. Door deze eigenschappen blijft de GeoStylistix gevel langdurig mooi. Het productieproces is bovendien zo duurzaam mogelijk met o.a. windenergie en conditioneringskamers waar het beton uithardt.
 
Klik hier om meer foto's te bekijken.

Het puntje op de i 

Uitgezocht in onze toonzaal.
 
De Albert Heijn in Doetinchem, een mooie steen in een misschien nog mooier verband, namelijk polymetrisch verband. Om het plaatje compleet te maken heeft BrickPoint twee monsterborden gemaakt met de gewenste voegkleur.
 
Architect: LKSVDD architecten
Meer weten over één van onze producten? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak in onze toonzaal www.brickpoint.nl / info@brickpoint.nl / 026-3530990

Wilt u ook op de hoogte blijven like en volg ons op social media! 
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2022 BrickPoint BV
                                              

verwijder van mailinglijst   bijwerken profiel mailinglijst

Email Marketing Powered by Mailchimp