Copy
NIEUWSFLITS - JANUARI 2021

Cadeautje van de provincie: extra budget voor sportclubs in Noord-Holland

De provincie Noord-Holland stelt extra servicebudget beschikbaar. Wil jij met jouw sportclub (nog meer) inzetten op een plek waar iedereen zich thuis voelt en met plezier kan sporten en bewegen? Dan is snelheid geboden. Je kunt met dit budget gratis gebruikmaken van verschillende services uit het Nationaal Sportakkoord. Denk dan aan scholing, workshops en begeleidingstrajecten, die je op weg helpen om een inclusieve, veilige en positieve sportclub te worden. Wil je meer weten? Neem contact op met Nanda Timmerman.
Hier lees je hoe je in aanmerking komt voor dat extra servicebudget

Hoe nu verder op weg naar de gezondste gemeente? Denk en help mee!

We hebben de eerste stappen gezet op weg naar de gezondste gemeente. Maar hoe nu verder? Dat hoor je dinsdag 8 februari om 19.30 uur. We gaan echt concreet aan de slag met de inspirerende ideeën die voortkwamen uit de bijeenkomst Gezondste Gemeente Schagen van 26 oktober. Voor de uitvoering is budget beschikbaar.
Schrijf mij in voor de vervolgbijeenkomst

En toch was 2021 ook een mooi jaar

Van nieuw beweegaanbod voor nieuwe doelgroepen, aanschaffen van nieuw materiaal tot het organiseren van een sportdag. Lees hier welke vijftien aanvragen al zijn uitgevoerd.
Ook een aanvraag doen? Neem contact met ons op

We heten 7 nieuwe partners welkom

Idee uitgevoerd? Deel je succes met ons

Heb je een actiepunt afgerond? Deel je succes! Op onze website plaatsen wij de afgeronde actiepunten. Denk aan de organisatie van een voetbaldag of het besluit om de sportkantine te delen met bijvoorbeeld een zorgatelier. Heb je een nieuw idee of zijn er wijzigingen in je bestaande? Laat het ons weten, zo houden we de actielijst up-to-date.

Heb jij al een account op het Forum Noordkop?


Registreer je nu en discussieer mee of stel je vraag
Deze nieuwsbrief wordt door Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon verstuurd in opdracht van Sportakkoord Schagen

Zuiderweg 2
1741 NA Schagen
0224 - 214 774

 Pas je gegevens aan of wil je je afmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp