Copy
NIEUWSFLITS - januari 2022

Cadeautje van de provincie: extra budget voor sportclubs in Noord-Holland

De provincie Noord-Holland stelt extra servicebudget beschikbaar. Wil jij met jouw sportclub (nog meer) inzetten op een plek waar iedereen zich thuis voelt en met plezier kan sporten en bewegen? Dan is snelheid geboden. Je kunt met dit budget gratis gebruikmaken van verschillende services uit het Nationaal Sportakkoord. Denk dan aan scholing, workshops en begeleidingstrajecten, die je op weg helpen om een inclusieve, veilige en positieve sportclub te worden. Wil je meer weten? Neem contact op met Nanda Timmerman. Zij is coördinator. 
Hier lees je hoe in aanmerking komt voor dat extra servicebudget

Hoe nu verder op weg naar de gezondste gemeente? Denk en help mee!

We hebben de eerste stappen gezet op weg naar de gezondste gemeente. Maar hoe nu verder? Dat hoor je donderdag 3 februari om 19.30 uur. We zetten de inspirerende ideeën die voortkwamen uit de bijeenkomst Gezondste Gemeente Hollands Kroon van 2 november om in concrete plannen. Voor de uitvoering ervan is budget beschikbaar. Ben jij erbij?
Meld mij aan voor de vervolgbijeenkomst Gezondste Gemeente

En toch was 2021 ook een mooi jaar!

26 verenigingen, organisaties en bedrijven wisten het Sportakkoord Hollands Kroon afgelopen jaar te vinden. Van het verduurzamen van sportaccommodaties tot nieuw aanbod voor nieuwe doelgroepen, nieuw materiaal en speelveldjes aanleggen bij verenigingen. Wil jij een aanvraag doen, neem dan contact met ons op.
Deze aanvragen zijn met hulp van het Sportakkoord uitgevoerd

We heten 6 nieuwe partners welkom

Idee uitgevoerd? Deel je succes met ons

Heb je een idee uitgevoerd? Deel je succes! Op onze website plaatsen wij de afgeronde actiepunten. Denk aan de organisatie van een voetbaldag of het besluit om de sportkantine te delen met bijvoorbeeld een zorgatelier. Heb je een nieuw idee of zijn er wijzigingen in je bestaande? Laat het ons weten, zo houden we de actielijst up-to-date.

Heb jij al een account op het Forum Noordkop?

Deze nieuwsbrief wordt door Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon verstuurd in opdracht van Sportakkoord Schagen

Zuiderweg 2
1741 NA Schagen
0224 - 214 774

 Pas je gegevens aan        Afmelden
Email Marketing Powered by Mailchimp