Copy
SeeNews.com | Business Intelligence for Southeast Europe
View this email in your browser
SeeNews въвежда нова платформа – one-stop-shop за интегрирани бизнес информационни решения за Югоизточна Европа

София, 2-ри юни 2016 г. –  SeeNews, независим доставчик на бизнес новини и пазарни проучвания, въвежда нова платформа за интегрирани бизнес информационни решения за Югоизточна Европа.

Новата платформа на SeeNews www.SeeNews.com предоставя 360- градусов поглед върху Югоизточна Европа с интегрирания подход на портфолиото от услугите си, което включва: бизнес и икономически новини, интервюта и коментари, индустриални и секторни анализи,  доклади, профили на компании, мониторинг и анализ на традиционни медии и социални мрежи, годишни класации и проучвания, направени по индивидуални клиентски запитвания.
„Практически не съществува друг уеб сайт за Югоизточна Европа, който да предлага пълния обхват от услуги и възможности, като интегрира различни типове информация в единна платформа за бизнес информационни решения.
 
Разполагаме с повече от 800 000 профили на компании, над 25 000 доклади, от години генерираме над 13 000 новини месечно. Това са цифри, които демонстрират капацитета ни, но и са сериозна заявка за бъдещето ни развитие”, коментира изпълнителният директор на SeeNews, г-н Илия Кръстев.

В новата платформа можеш да намериш достъпна, разбираема бизнес информация за 11 страни от Югоизточна Европа, а в случай, че информацията, от която имаш нужда не съществува в базата ни данни към настоящия момент, нашето дългогодишно know-how ни помага лесно и бързо да бъде създадена, така че да отговорим максимално на индивидуалните клиентски потребности. Като основен стратегически партньор на бизнеса ние сме длъжни да бъдем достатъчно гъвкави и способни да отговорим на всяка индивидуална необходимост,” каза още той.


За SeeNews:
Повече от 15 години SeeNews.com е лидер на пазара за бизнес информационни решения за Югоизточна Европа, подпомагайки успешно процеса на вземане на бизнес и инвестиционни стратегически решения на експерти, заети в ключови индустрии за региона като банки, застраховане, енергетика, телекомуникации, автомобилна индустрия, фармацевтика и строителство. Сред клиентите на компанията са IBM, Uniqa, Wolftheiss, HypoNoe Group, Thessaloniki Stock Exchange, Reuters, Dow Jones, Lexis Nexis, Buraeu van Dijk и др.

 
За повече информация:
Мария Иванова, Маркетинг Директор
e-mail: maria.ivanova@seenews.com
Copyright © 2016 SeeNews Ltd., All rights reserved.
64 Sv.Sv. Kiril i Metodii Str., Sofia 1202, Bulgaria, tel.+359 2 80 12 630


Our mailing address is:
consulting@seenews.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list