Copy
Stips Kunstnieuws
Slecht leesbaar? klik hier
kunstwinkel, galerie & creatieve inspiratie
Haal de sfeer van de winter in huis!
Korter wordende dagen, de bomen die hun blad verliezen en de kou van de naderende winter.

Dit moment markeert een prachtige overgang in sfeer, in beleving... en in hoe we omgaan met ons huis! Waar de zomermaanden ons uitnodigen om naar buiten te gaan, nodigen de wintermaanden ons juist uit om het binnen gezellig te maken. En dat kan heel eenvoudig zijn.

In een oogwenk tovert u een warme knusse sfeer in uw woonkamer. Een paar mooie kaarsen aan, een mooi schilderij in een warme kleur aan de wand en een paar bijpassende kussentjes en dekentje in dezelfde kleur voor op de bank. Met een paar kleine details bent u helemaal klaar voor de winter.

Om u alvast in de stemming te brengen, presenteren we hier alvast drie mooie giclée schilderijen uit onze collectie.

Wel of geen lijst om uw schilderij?


Soms kan het moeilijk zijn te bepalen of u wel of niet een lijst om uw schilderij wilt. En als u dan heeft besloten voor een lijst, welke kleur dan? Met onze tips bent u daar zo uit!
 • Een lijst geeft extra accent en klasse aan uw schilderij en zorgt tegelijkertijd voor extra bescherming. Het accentueert als het ware uw kunstwerk.
  • Een witte lijst op een witte muur maakt het geheel wat rustiger. De lijst zorgt voor body en een luxe uitstraling, zonder dat het te opvallend wordt.
  • Een zwarte lijst geeft pit en extra accent aan uw kunstwerk. Het werk zal er dan nog meer uitknallen. Ook op gekleurde muren staat een zwarte lijst vaak erg mooi.
  • Een naturel houten lijst is erg harmonieus als u een interieur heeft met veel natuurlijke materialen. Het hout komt dan terug aan de wand, wat voor eenheid en rust in uw woonkamer zorgt.
  • Verder kunt u rekening houden met de kleuren in het schilderij. Een schilderij met veel herfstkleuren staat mooi in blankhout, een schilderij met veel grijstinten mooi in zwart en als er witte accenten in een schilderij zitten, worden die nog meer opgehaald als u er een witte lijst omheen doet.
 • Zonder lijst krijgt een kunstwerk een sober en rustig karakter. Het geeft de beleving alsof het zo rechtstreeks uit het atelier komt. Zeker als u meer kunstwerken zonder lijst heeft, en u ze in een groep bij elkaar presenteert.
  Houd er wel rekening mee dat het canvas wat gemakkelijker kan beschadigen aan de randen als u het stoot, zeker als u het schilderij los neerzet en niet ophangt. 
Elk kunstwerk bij Stips kunt u naar keuze aanschaffen zonder lijst of in een blanke-, zwarte of witte lijst. Ook is maatwerk mogelijk.
Ander Nieuws

Verzendkosten buitenland goedkoper

Goed nieuws voor onze klanten in het buitenland!
Dankzij nieuwe afspraken met onze vervoerders kunnen wij nu ook extra grote schilderijen en beelden versturen. Voorheen was dat alleen maar mogelijk tegen een zeer hoog tarief van enkele honderden euro’s, maar nu kunnen we deze artikelen al voor € 45.- naar het buitenland verzenden. Dus als u een groot giclee schilderij van 2 meter wilt bestellen, is dat geen enkel probleem meer.

Ook voor Nederland is er goed nieuws!
Want we kunnen nu veel groter versturen, waardoor nu bijna alles gratis naar u toe kan komen. Op een paar schilderijen na, die echt heel erg groot zijn, maar zelfs deze kunnen we nu laten bezorgen voor slechts € 25,-.

Meer informatie over onze verzendtarieven vind u hier.


lees verder »

• giclée schilderijen • gallery art • fotokunst • 
• klokken • beelden •

Stips biedt collecties van 100 kunstenaars,
grafisch ontwerpers en andere creatievelingen!

www.stips.nl

Contactgegevens:
Stips.nl Poelestraat 23 9711 PH Groningen, NL Netherlands


Wilt u iets wijzigen in de ontvangst van de emails?
wijzig e-mailadres of schrijf uit van onze mailinglijst

 
Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2017 Stips.nl, alle rechten voorbehouden.