Copy
Bekijk deze mail in uw webbrowser

Het is lente!

De terrassen lonken, de bloemetjesmarkt is gestart
en Stips geeft u speciaal vandaag 30 euro kado op het prachtige 
Lentebloempje van Dorus Brekelmans!
 
De lente is begonnen en wij hebben er zin in!
De bloemen beginnen weer te bloeien en de zon speelt met haar stralen en verwarmt voorzichtig de tuinen, terrassen en de huizen. Het is weer tijd om er op uit te gaan.

Vandaag, op Goede Vrijdag, is er in het stadscentrum van Groningen de jaarlijkse bloemetjesmarkt. Een kleurrijk en feestelijk evenement waar vele duizenden bloemen- en planten uitgestald staan in marktkramen in de binnenstad.

Vandaag 30 euro kado!
Aan deze bloemenpracht willen wij graag een steentje - eehhh, een bloemetje - bijdragen. Vandaag geven wij de hele dag 30 euro kado op het schilderij Lentebloempje van Dorus Brekelmans in de ingelijste uitvoering.

Deze aanbieding geldt zowel bij uw bezoek aan onze galeriewinkel aan de Poelestraat in Groningen als online, De winkel is voor deze speciale vrijdag open van 10.00 tot 18.00 uur, en online is het Lentebloempje te bestellen van 0.00 tot 24.00 uur.

Dorus Brekelmans (1972) heeft een stijl die onderscheidend en uniek is. Zijn schilderijen zijn figuratief met vaak heldere kleuren. Realisme is de basis in zijn werk, maar toch zou je hem eerder impressionist dan realist noemen. In een expressieve en spontane stijl brengt hij de verf ruw en toetsmatig aan. Hij werkt daarbij met penselen en paletmessen om bepaalde accenten in impasto te kunnen zetten. In zowel acryl- als olieverf laat hij op het doek uiteenlopende onderwerpen zien.

“Ik wil het gekozen beeld ‘leesbaar’ houden en er mag uiteindelijk geen sprake zijn van onduidelijkheid of abstractie.”


Lentebloempje details
De afmeting van het giclée Lentebloempje is 40 x 60 cm. Het werk is leverbaar met een zwarte lijst, blankhouten lijst of een witte lijst. De normale vaste prijs is € 230,00. Vandaag dus de hele dag met korting voor € 200,00. 
Copyright © 2018 Stips.nl, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u iets wijzigen in de ontvangst van deze mails?
wijzig uw instellingen of adres verwijderen uit de lijst. 
Email Marketing Powered by Mailchimp