Copy
Contact Point Finland / Newsletter November 2015
View this email in your browser

Ajankohtaista Central Baltic -ohjelmasta

 

Central Baltic 2014 – 2020 -ohjelman toisen haun ensimmäinen kierros päättyi 23. lokakuuta. Määräaikaan mennessä jätettiin 148 hakemusta, joista 38 oli pienhankehakemuksia. Suomalaiset toimijat olivat jälleen varsin aktiivisia, sillä yhteensä 773 hankepartnerista 271 oli suomalaisia. On ilahduttavaa huomata, että myös ohjelma-alueen uudet maakunnat Pirkanmaa ja Satakunta olivat aktiivisesti mukana hakemuksissa yhteensä lähes sadan partnerin voimin.
 
Tilastoja toisesta hausta löytyy 
täältä. Hakemukset ovat nyt arvioitavana ja päätökset ensimmäisen vaiheen tuloksista sekä rahoitettavista pienhankkeista tehdään hallintokomitean kokouksessa 28.-29.1.2016.

Ohjelman ensimmäisessä haussa hyväksyttyjen, nyt käynnissä olevien, 42 hankkeen tiivistelmät ovat julkaistu ohjelman sivuilla.

Ohjelman kolmas haku avataan tammikuussa 2017.

Central Baltic -ohjelma rekrytoi

Central Baltic -ohjelman sihteeristö hakee kahta uutta osaajaa riveihinsä. Haussa on communication officer sekä project coordinator. Communication officeria haetaan ajanjaksolle 1.2.2016-31.12.2017  ja project coordinatoria ajanjaksolle 1.2.2016-31.12.2021 Varsinais-Suomen liittoon, Turkuun. Tarkemmat tiedot löytyvät Central Baltic 2014–2020 -ohjelman sivuilta.
 

Nähdään Uppsalassa


2016 vuositapahtuma järjestetään Uppsalassa viikolla 16 (18. – 22. huhtikuuta, päivämäärä tarkentuu myöhemmin). Tapahtumassa kuullaan asiantuntijaesityksiä sekä tutustutaan käynnissä oleviin hankkeisiin, kun hanketoteuttajat esittelevät toimintojaan. Vuositapahtuma on hyvä tilaisuus tavata nykyisiä ja mahdollisia tulevia hankekumppaneita Keskisen Itämeren alueelta. Varaathan ajan jo nyt kalenteristasi. Nähdään Uppsalassa!

2015 vuositapahtuma järjestettiin toukokuussa Riiassa, Latviassa. Vuositapahtuman esityksiä, kuvia ja tunnelmia löytyy täältä.
 

Kontaktipisteet palvelevat


Nyt on hyvä aika alkaa valmistautua ohjelman kolmanteen hakuun, joka avataan alkuvuodesta 2017. Kaikissa ohjelmamaissa sijaitsevat kontaktipisteet auttavat hankesuunnittelussa ja partnerihaussa sekä esittelevät ohjelman rahoitusmahdollisuuksia. 

Suomen kontaktipisteen tiedottaja vierailee mielellään kaikilla Suomen ohjelma-alueilla, kertoo maakunnan osallistumisesta ja osallistumismahdollisuuksista, joten o
ttakaa rohkeasti yhteyttä!
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Uudenmaan liitto
Emma-Leena Kemppainen
emma-leena.kemppainen@uudenmaanliitto.fi
Esterinportti 2 B, 00240 Helsinki, Finland

www.centralbaltic.eu
Copyright © 2015
Central Baltic Programme
All rights reserved.

Unsubscribe from this list    
Update subscription preferences