Copy
The Belgian: Nieuw project: datacenter Havenbedrijf - Save the date! - ISO 9001 / ISO 14001 certificering - Nieuwe krachten
Bekijk dit bericht in uw browser

The Belgian
nieuws september 2016

ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certificering


The Belgian heeft haar ISO 9001 kwaliteitscertificaat met succes hernieuwd naar de nieuwste versie 2015. Daarnaast heeft The Belgian nu ook haar milieubeleid met succes laten certificeren en is dan ook trots dat we het ISO14001:2015 certificaat behaald hebben. Deze certificeringen dragen bij aan onze doelstellingen om onze kwaliteit van goederen en diensten continue te verbeteren, onze klantentevredenheid te verhogen en onze bedrijfsprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Dit doen we op een manier waarbij steeds gemeten wordt welke impact onze activiteiten hebben op het milieau en waarbij gestreefd wordt om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Save the date!


Op 5 oktober is het weer tijd voor ons jaarlijks Smart Security Forum. Verschillende experts en leveranciers komen op dit seminarie praten over de nieuwigheden binnen de beveiligingssector zodat u weer up-to-date bent. Place to be is Brouwerij Duvel in Puurs.
 

Project in de kijker

Beveiliging nieuw datacenter in de Haven van Antwerpen


De veiligheid van 'het duurzaamste datacenter van België', gelegen aan de de Thornton Road in Antwerpen, ligt in de handen van The Belgian. We zullen zorgen voor de installatie van de branddetectie, blussing, camerabewaking en inbraakbeveiliging. Hier zijn we trots op vermits de securitynoden voor datacenters heel hoog zijn en daarom danken wij onze klant om de beveiliging aan ons toe te vertrouwen.

Nieuwe krachten


Sinds 1 september telt The Belgian twee nieuwe werknemers. Patrick komt met zijn jarenlange ervaring het nazorgteam versterken en is specialist toegang en camera.
De andere nieuwe technieker is Edwin. Hij is bachelor in Elektromechanica-klimatisatie en treedt toe tot het projectteam.
Onze kustploeg is verder versterkt met technieker Jonas. Hij heeft al ervaring opgelopen bij The Belgian als stagiair en is nu vast in dienst. 
Share
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2016 TheBelgian, Alle rechten voorbehouden.
 

Contactgegevens : 

The Belgian
Slozenstraat 66a
1861 Meise

tel. : +32 52 31 59 60
info@thebelgian.be

uitschrijven van deze lijst    gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp