Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

1 op 5 jongeren loopt vast: "JAC heeft een groot belang gehad op mijn leven"

“Zonder het JAC zou ik vandaag niet hebben gestaan waar ik nu sta”, zegt Abhi De Beukelaer, 21 jaar. Rond zijn 14 jaar ging De Beukelaer voor de eerste keer naar de eerstelijns hulporganisatie Jongerenaanbod CAW (JAC). “Ik moest het verlies van naasten verwerken. Dat lukte me niet goed waardoor ik ook moeilijkheden kreeg met agressie en beheersing. Gelukkig kon ik altijd bij mijn vertrouwenspersoon van het JAC terecht.”

Lees verder

25 miljoen koffieboeren kunnen niet van hun koffie leven

Voor 25 miljoen koffieboeren smaakt de koffie zeer bitter. Koffie is nog nooit zo populair geweest, maar zij kunnen niet van hun oogst leven, erkent de Internationale Koffie-organisatie (ICO).

Lees verder

Traditie is geen excuus voor antisemitisme of homofobie

Op de website van VRT schreef Iris Steenhout dat er van homofobie of antisemitisme weinig sprake is op het Aalsterse carnaval. Fenya Fischler is het daar alvast niet mee eens en legt uit waarom.

Lees verder
Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

Radio Mukambo 439 - Van Ojibo tot Vilnius

Opnieuw heel wat afrobeat op Radio Mukambo deze week met het debuut van Ojibo Afrobeat uit Vilnius, Litouwen, onze cd van de week ++ nieuwe singles van Kolonel Djafaar & Onipa. De podcast kondigt het...

Lees verder

Analyse: Centraal-Amerika: de migratiecrisis en de uitweg

[caption id="attachment_155169" align="alignnone" width="600"] Reporters / DPA[/caption] Het laatste decennium slaan steeds meer Centraal-Amerikanen op de vlucht. Niet toevallig stonden de voorbije tien jaar er in teken van onveiligheid, gebrek aan democratie, gebrekkige sociale bescherming...

Lees verder


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GetBasic · Vooruitgangstraat 333/11 · Brussel 1030 · Belgium