Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Is het tijd voor een algemene staking?

Het antwoord van de regering van het Verenigd Koninkrijk op de stijgende levensduurte is niet minder dan een regelrechte klassenoorlog. Je kunt niet verwachten van de werkers dat ze lijdzaam die aanvallen zullen ondergaan, zegt Lord John Hendy QC

Lees verder

Michel Collon: "De oorlog begon al in 2015 toen Kiev de gewesten in het oosten bombardeerde"

Het was gisteren precies een half jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Maar volgens de Belgische journalist Michel Collon begon de oorlog al in 2015, toen de regering in Kiev de gewesten in het oosten van het land bombardeerde. Hij deelt zijn visie over waarom volgens hem onze grote media oorlogspropaganda hanteren, op welke essentiële vragen er geen antwoord gegeven wordt en waarom een oorlog nooit werkelijk om democratie gaat. 

Lees verder

BEKIJK: Palestijnse mensenrechten-organisatie Al Haq: "Wij gaan onverminderd door"

In dit videogesprek van 15:40 minuten met DeWereldMorgen.be verklaart mijnheer Shawan Jabari, directeur van de Palestijnse mensenrechtenorganisatie, dat de raid van het bezettingsleger op hun kantoren en hun veroordeling als 'terroristische organisatie' door Israël hen niet afschrikt om door te gaan. "Dit verwondert ons niet. Wij hebben de steun van meerdere EU-lidstaten die deze beschuldigingen volledig weerleggen en met ons blijven samenwerken."

Lees verder
Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

Requiem voor de Amerikaanse Droom (bespreking deel 3)

Gisteren en eergisteren las je de eerste 2 delen van de uitgebreide bespreking van Requiem voor de Amerikaanse droom door Ronald Decelle. Vandaag brengen we je het derde en laatste deel.

Lees verder


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GetBasic · Vooruitgangstraat 333/11 · Brussel 1030 · Belgium