Copy
View this email in your browser

Nyhetsbrev Januari

 

Nu är det nya året äntligen igång! Vi går mot ljusare tider och vädret är sådär härligt opålitligt ;) Dags att ställa in siktet på våren, scenkonstdagar och nya arrangemang. Nya utmaningar väntar och kanske ett och annat nyårslöfte och mål. Vi har ett maxat nyhetsbrev till er med info om kurser, nätverksträffar, utbudsdagar mm. Mycket är på gång och vi ser fram emot att möta er ute i vimlet! 

Samarbetsområdesträff i vår SAVE-THE-DATE

Snart är det dags för nätverksträffar i våra respektive samarbetsområden! Ni finner datum och ort i listan här nedan. Markera redan nu i era kalendrar! Inbjudan och mer info om träffarna kommer i separat inbjudan inom kort. 

7 mars    Sydväst, Stenungsund
9 mars    Nordväst, Trollhättan
21 mars  Nordost, Lidköping
28 mars  Sydost, Vårgårda

Om ni är osäkra på vilket område ni tillhör så hittar ni indelningen på vår hemsida: http://vast.riksteatern.se/samarbetsomraden

Kurs i Fortnox

Den 9 mars arrangerar Riksteatern Väst en kurs i det ekonomiska bokföringsprogrammet Fortnox för alla som är intresserade. 

Inbjudan och mer information om kursen har skickats ut i separat inbjudan. 

Datum: 9 mars
Tid: 14:00-17:00
Plats: Trollhättan, Folkets Hus
Nytt intranät på gång!
En gemensam plattform för hela Riksteaterns organisation

Under hösten har ett projekt påbörjats för att ta fram ett gemensamt och socialt intranät för hela Riksteaterns organisation. Arbetet grundar sig i behov som framkom i en förstudie och behovskartläggning som genomfördes för ett år sen, där nationella tjänstepersoner och regionala och lokala representanter intervjuades. Arbetet med struktur och design av intranätet är igång och under våren lanseras första versionen av intranätet.

Varför? Syftet med ett nytt gemensamt intranät är främst att främja vi-känslan i organisationen, att tillgängliggöra relevant information och skapa bättre överblick över verksamhetsinformation och arbetsverktyg, samt bättre möjliggöra kommunikation mellan Riksteatern nationellt, regionalt och lokalt.

För vem? Det nya intranätet utvecklas för nationella tjänstepersoner, riksteaterkonsulenter och regionala och lokala föreningsrepresentanter.

Hur kommer det att gå till?
Hemsidorna tf.riksteatern.se (”TF-sidorna”) och insidan.riksteatern.se (”Insidan”) kommer att slås ihop för att bilda ett gemensamt intranät för hela Riksteaterns organisation. Under första kvartalet 2017 kommer aktuell information, dokument och arbetsverktyg flyttas från dessa sidor till det nya intranätet.

När kommer det att vara klart och vad händer sen?
Den 31 mars kommer ett nytt gemensamt intranät att lanseras i sin första version. Fokus här är att ha en ny, sökbar struktur på plats med överflyttat innehåll från Insidan och TF-sidorna.

Efter lanseringen kommer intranätet att fortsätta utvecklas, vilket innebär att ny funktionalitet tillkommer i etapper under 2017-2018. Exempelvis kommer sociala funktioner att kopplas på för att ge möjlighet till interaktivitet och kunskapsdelning.

Vad händer under tiden? De nuvarande intranäten (Insidan och TF-sidorna) med interna nyheter, verksamhetsinformation och arbetsverktyg används fram till lanseringen av det nya intranätet.

Vad förväntas av dig? Kom ihåg att uppdatera information om dig själv och din riksteaterförening eller organisation på profilsidan, på TF-sidorna/Insidan.

Mer information. Statusuppdatering kommer att publiceras löpande i det interna nyhetsbrevet och i nyhetsflödet på nuvarande intranät (tf.riksteatern.se, insidan.riksteatern.se).

Har du frågor om det nya intranätet kontakta projektledare ylva.tingvik@riksteatern.se

Intresserad av beachflaggor och roll-ups till din förening?

Ni har väl beachflaggor och roll-ups så ni syns ordentligt på era evenemang?!

Om ni inte har några eller vill skaffa fler så kan ni nu höra av er till oss så hjälper vi er med det. Här nedan finner ni information om de olika alternativen. Ni kan även följa länkarna och läsa direkt på hemsidan för Riksteaterns webbshop. 

För att vi ska kunna göra en samlad beställning så vill vi gärna att ni hör av er till oss innan 31 mars med ert intresse och era önskemål. Ni hör av er till Sanna Nyman, sanna.nyman@riksteatern.se.

   Roll-up                                                          Beachflagga
                

Hemsida webbshopp Roll-up>> http://webbshop.riksteatern.se/forening/roll-up-tf
Hemsida webbshop Beachflagga>> http://webbshop.riksteatern.se/forening/beachflagga

Info Roll-up
Mått: 200x85 cm
Färg: Finns i Riksteaterns 15 profilfärger, se provkarta här nedan 
Pris: från 1230 kr/st (frakt 120 kr, originalarbete från 315kr). 

Provkarta profilfärger >> https://gallery.mailchimp.com/9d4725ec2b2f28a3feaadc297/images/4297d00c-b42a-41a8-b4a7-e946e4bf8184.png

Roll-up beställs med din teaterförenings logotyp tryckt i vitt eller svart. En kassett med teleskop-pinne och en väska med axelrem ingår i paketet. En skiss lämnas för godkännande till angiven kontaktperson. Leveranstiden är 3 veckor efter godkännande.

Info Beachflagga
Mått: 85x200 cm
Färg: Finns i Riksteaterns 15 profilfärger, se profilkarta här ovan
Pris: från 1500kr/st (frakt 120 kr, originalarbete från 315 kr).

Roll-up beställs med din teaterförenings logotyp tryckt i vitt eller svart. Stång och väska för flaggan ingår i paketet. En skiss lämnas för godkännande till angiven kontaktperson. Leveranstiden är 3 veckor efter godkännande.

Riksteaterns info-möten 2017

Den 25 januari hölls årets första informationsmöte som du kunde följa live eller titta på i efterhand på Bambuser. Informationsmöten hålls i regel en gång i månaden, på torsdagar mellan kl. 11:00-11:40, i anslutning till både styrelse- och ledningsmöte.

Länk till sändningen: http://embed.bambuser.com/channel/Riksteatern/archive?tag=infomote 
Sökväg till Bambuser: Insidan - Bibliotek - Bambuser


Datum för 2017:
22 feb, 22 mar, 19 apr, 17 maj, 7 juni, 6 sep, 4 okt, 8 nov, 13 dec

Du hittar kommande mötesdatum och tider på Insidan.
Sökväg: Insidan - Organisation - Möten och ledarskap

Kalendarium

25-26 februari, Scenkonstdagarna 2017, Borås
7 mars, Träff samarbetsområde Sydväst, Stenungsund

9 mars, Träff samarbetsområde Nordväst, Trollhättan
9 mars, Kurs i ekonomiska programmet Fortnox, Trollhättan
21 mars, Träff samarbetsområde Nordost, Lidköping
28 mars, Träff samarbetsområde Sydost, Vårgårda
9 april, Regionalt årsmöte, Ulricehamn
20-21 maj, Scenkonst17, Hallunda
Pst...

Det här är ett nyhetsbrev från Riksteatern Väst. Du som får mailet finns registrerad som förtroendevald eller kontaktperson för en riksteaterförening eller ansluten förening i Västra Götaland eller har på annat sätt visat intresse för vår verksamhet.
Vet du fler i din förening/organisation som vill ha nyhetsbrevet men inte får kan ni fylla i deras uppgifter här >>>

Vill du inte ha nyhetsbrevet längre kan du avprenumerera här >>

Share
Forward
RIKSTEATERN VÄST

Johan Ahlsell

Verksamhetsledare
0761-463323
johan.ahlsell@riksteatern.se 

Sanna Nyman
Scenkonstkonsulent - arrangörs- och föreningsutveckling
070-5221260
sanna.nyman@riksteatern.se 

Louise Morberg
Scenkonstkonsulent - publikutveckling och turné
076-6516615
louise.morberg@riksteatern.se
RIKSTEATERN

Jenny Johansson

Distriktsansvarig, Riksteatern
070-6375943
jenny.johansson@riksteatern.se 
Copyright © 2017 Riksteatern Väst, All rights reserved.


Vill du ändra hur du får vårt veckobrev?
Du kan uppdatera dina inställningar eller avprenumerera på veckobrevet!

Email Marketing Powered by Mailchimp