Copy
Съвременни технологии за минно-кариерната дейност. Доставка на трошачно-пресевни машини, консумативи и резервни части.
Отворете този бюлетин в браузъра
Информационен бюлетин, Февруари 2018 г.

 
В настоящото издание ще намерите:

- Продукт на месеца - Ходови части за всички видове верижни машини; 

- Интелигентна логистика - Как дългогодишното ни партньорство с Транспрес помага на нашия бизнес.
 
В стремежа си да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, разширихме нашата продуктова листа с пълната гама ходови части за всякакви модели верижни машини - багери, булдозери, челни товарачи, фрези, мини-багери, мини-товарачи, кранове, сонди, трактори, комбайни, трошачно-пресевни машини.

Научете повече >>>

 

Доставяме части за следните марки машини (по азбучен ред):

ATLAS-COPCO (DRILLING), ATLAS-TEREX, BOBCAT, CASAGRANDE, CASE, CATERPILLAR, CNH-FIAT, NEW HOLLAND, DAEWOO, DEMAG, DOOSAN, DRESSER, DRESSER-FURUKAWA, FIAT-HITACHI, FIAT-KOBELCO/NEW HOLLAND, FUCHS, HANOMAG, HIDROMEK, HITACHI, HYUNDAI, IMER, INGERSOLL RAND, JCB, JOHN DEERE, JOHN DEERE-CAMECO, KATO, KOBELCO, KOMATSU, KOMATSU UTILITY, KUBOTA, LAMBORGHINI, LANDINI MASSEY FERGUSON, LIBRA, LIEBHERR, MARINI, MECALAC, MITSUBISHI, NEUSON, O&K TEREX, PEL JOB – ECOMAT, POCLAIN-CASE, POCLAIN, SAME-SLH, SAMSUNG-H.I., SANDVIK, SCHAEFF, SENNEBOGEN, SUMITOMO, SUMITOMO-LINKBELT, TAKEUCHI, TAMROCK, TIGERCAT, TIMBERJACK, VERMEER, VOGELE, VOLVO, WIRTGEN, YANMAR

Научете повече >>>
Гамата от консумативи и резервни части включва:
- Тракове (едноребрени, двуребрени и триребрени;
- Звездочки;
- Ленивци;
- Ролки (горни и долни);
- Цели вериги (метални или гумени);
- Релсов път ( Сухи, гресирани или самосмазващи се свързващи звена);
- Болтове и гайки.

Научете повече >>>
Идентификацията на конкретна ходова част може да бъде много лесна, ако знаете оригиналния номер на частта от производителя. Достатъчно е да ни го изпратите.

Възможно е да не разполагате с тази информация, тогава ние можем да идентифицираме частта само по марката и модела на машината (Например нужна Ви е звездочка за верижен багер Caterpillar, модел 324 DL). 

Дори и да не знаете точния модел на Вашата машина, идентификацията често е възможна и само по снимка на самата част. Дори и ако частта някога е била подменена с такава от алтернативен производител, достатъчно е да ни изпратите този алтернативен номер (най-често щампован на самата част) и ние ще Ви помогнем да намерите това което търсите!

За елиминиране на възможни грешки при поръчка, след запитване за конкретна част ще получите подробна информация за вида на частта, придружена с детайлен чертеж, както е посочено по-долу.

Винаги ще можете да сравните размерите, които ще Ви изпратим, с тези на Вашата част и така ще сте сигурни, че в крайна сметка ще получите точно това, което търсите.
Що е то добра логистика?
Независимо дали говорим за управление на доставките (например от производителя до фирмения склад) или за управление на собствените складови наличности вътре в организацията, или пък става въпрос за доставки на стоки от склада до крайния клиент - всички тези процеси са част от логистиката в една организация. Бизнесът с резервни части представлява голяма част от нашата дейност, поради което и логистиката е неизменна част от ежедневния ни работен процес.  Освен че за фирми като нашата е ежедневие, добрата логистика за нас е свързана с едновременното покриване на няколко важни критерия:

- Факторът време - за всеки клиент това е може би най-важния критерий. Кога ще пристигне поръчаната стока.
- Факторът цена - тъй като това е компонента на крайната цена, този фактор е също от голямо значение.
Комплексност на услугите - от единични товари, през палетни пратки, частични или комплектни товари от всяка точка на Европа до всяка точка на България, складиране на стоки, куриерски пратки и др.
- Удобство - клиентски модул за управление на услугите (калкулатор на цени, проледяване на пратки, статус на изпълнение и т.н.)

Основен логистичен партньор на Агремайн от дълги години е фирма Транспрес. В тяхно лице открихме партньор, който съчетава всички гореизброени критерии, които са най-съществени за нашия бизнес модел.
Това партньорство ни дава увереност, че нашите стоки се съхраняват добре, пристигат навреме, а ние сме информирани във всеки един момент къде се намират и кога точно ще пристигнат.

Интелигентната логистика дава знания и развива умения при интегрирано управление на процесите по снабдяване, дистрибуция и свързаните с тях транспортни, складови и информационни системи с цел оптимално осъществяване движението на стоки от началото (производител или доставчик), до крайния клиент.

Благодарение на успешното ни партньорство с Транспрес успяхме да оптимизираме голяма част от логистичните си процеси, както и разходите си за тях. Това сътрудничество носи ползи както на нас, така и на нашите клиенти.

Повече за Транспрес >>>
Copyright © 2018 Агремайн ЕООД, All rights reserved.


Искате да промените начина, по който получавате този бюлетин?
Можете да промените Вашите настройки или да се отпишете от нашата листа
www.agremine.com
Email Marketing Powered by Mailchimp

Email Marketing Powered by Mailchimp