Copy
Съвременни технологии за минно-кариерната дейност. Доставка на трошачно-пресевни машини, консумативи и резервни части.
Отворете този бюлетин в браузъра
Информационен бюлетин, Юли 2017 г.
 
В настоящото издание ще намерите:

- Технология на фокус - Етапи в проектирането и изграждането на трошачно-пресевна инсталация

- Повишаване на производителността с подмяна на конкретните проблемни машини или чрез решаване на специфични проблеми в "слабите места" на съществуващи трошачно-пресевни инсталации с използване на съвременни технологии.

- Продукт на месеца - Оригинални консумативи и резервни части за трошачки Hartl 

- Продава се изгодно Употребявана мобилна трошачно-пресевна инсталация с миене

- Лятото е активен сезон за работа в бранша, но и сезон за активна почивка.

 

Агремайн проектира и изгражда трошачно-пресевни, миещи и рециклиращи инсталации.

Работим с водещи Европейски производители с гарантирано високо качество на машините.

Екипът ни е участвал в проектирането и изграждането на повече от 10 стационарни трошачно-пресевни и миещи инсталации в страната.

Проектирането и изграждането на трошачно-пресевна или миеща инсталация е сложен и комплексен процес.
Научете повече >>>

Повишаване на производителността чрез съвременни технологии

Повечето съществуващи трошачно-пресевни инсталации имат "слабо място". Това може да бъде както някоя от трошачките, която например е с недостатъчна производителност или някое сито, което може да се претоварва или задръства. Каквато и да е причината, това намаля общата производителност на инсталацията. Често поради финансови причини не е възможно да се подменят наведнъж всички съоръжения. Но подмяната само на този "тесен възел" може да повиши значително общия капацитет на системата.
Снимката е от конкретен обект в България, където чрез подмяна на "слаби места" в инсталацията (стари трошачки и сита)  и запазване на съществуващ бункер, челюстна трошачка, транспортни ленти и конструкции, се постига удвояване на общата производителност, крайни продукти с по-добро качество и не на последно място - по-ниски експлоатационни разходи и съответно по-ниска себестойност на тон произведена продукция.
Съвременни решения за премахване на "слабите места" в инсталацията
Много често определен технологичен проблем може да бъде решен и само с корекция на някои технически детайли, например - подмяна на стандартните плетени ситови мрежи с такива със специално предназначение, незадръстващи се и т.н.
Задръстване на пресевните повърхности е един от най-характерните проблеми при пресяването и фракционирането на материали и се среща почти навсякъде.
Съществуват различни решения, които могат да бъдат приложени бързо и да доведат до впечатляващ ефект и до съществено повишаване на производителността на цялата инсталация.
По-детайлно по тази тема ще се спрем в някое от следващите ни издания през есента, но на този етап искаме да Ви уверим, че сме готови да Ви помогнем да решите бързо конкретен проблем с пресяването и фракционирането на всякакви видове материали.

Вижте горното видео, в което е показано как работи едно и също сито, оборудвано с два различни типа ситови плоскости, с абсолютно еднакъв светъл отвор - конвенционални плетени сита и специални плетени сита от индивидуално вибриращи нишки! 

Ако се впечатлихте от разликата, обадете ни се >>>
Продукт на месеца - Оригинални части за трошачки Hartl

Трошачно-пресевните машини Hartl Powercrusher са добре познати на българския пазар. Към момента в страната има близо 30 действащи такива трошачки и няколко пресевни машини.

Известен е факта, че през втората половина на 2010 година шведският гигант Atlas Copco придоби семейната австрийска фирма Hartl с идеята да разшири продуктовата си гама от минно-кариерни машини и да адаптира производствените стандарти на Hartl към тези на Atlas Copco.

За съжаление, нещата не потръгнаха добре за шведите и новият им бранд трошачно-пресевни машини Powercrusher не успя да се затвърди на пазара, предвид и продължаващата стагнация в бранша. Нещо повече, в началото на 2015 г. от Atlas Copco анонсираха, че прекратяват изцяло производството на трошачно-пресевните инсталации Powercrusher, по известни у нас просто като Hartl и същевременно затварят австрийския завод в Saint Valentine.
И макар шведската компания декларира, че още известно време ще продължи да поддържа резервни части и консумативи за многото работещи по света машини Powercrusher, истината е, че и това не се случи точно така.

Различни грешки, в това число и в ценовата политика на предлаганите резервни части, доведе до сериозни проблеми с обезпечаване поддръжката и съответно работата на трошачно-пресевните машини Hartl.

В тази ситуация, ние от Агремайн, с много усилия успяхме да обезпечим директен достъп до номенклатурата от резервни части и консумативи за трошачките Powercusher, осигурявайки възможност на притежателите на Hartl в България за бърза и надеждна доставка, както и по-голямо спокойствие в поддръжката на техните трошачно-пресевни машини.   

Свържете се с нас за повече информация >>>
Употребявана трошачно-пресевна инсталация с миене в много добро състояние, състояща се от:
1. Мобилна миеща пресевна инсталация Powerscreen Commander 1400, 10X5, 3-площна;
2. Мобилен Хидрокласификатор Powerscreen Trident II;
3. Мобилна депонираща лента Powerscreen T5032, с дължина 15 метра, за отвеждане на пясъка;
4. Две мобилни депониращи ленти Powerscreen T4026 с дължина 12 метра за отвеждане на фракциите;
5. Мобилна депонираща лента Powerscreen T4026 с дължина 12 метра за отвеждане на надгабарита към трошачката;
6. Мобилна роторна трошачка Tesab 623S за претрошаване на надгабарита и получаване на затворен цикъл.
Всички съоръжения Powerscreen са закупени като нови през 2006-та година и са работили 5000 мото часа при спазване на всички предписани от производителя указания за експлоатация и поддръжка, като е ползван само официалния сервиз!
Роторната трошачка Tesab е закупена през 2006-та година на 4000 мото часа, сега е на 9000 мото часа, работила е в лек режим при спазване на всички предписани от производителя указания за експлоатация и поддръжка, като е ползван само официалния сервиз!

Инсталацията произвежда промит пясък за бетон 0-5 мм и два вида промити фракции за бетон със зърнометрия 5-15 мм и 15-25 мм, а надгабарита +25 мм се претрошава от роторната трошачка за получаване на крайни фракции в затворен цикъл на работа без излишен отпадък;
Инсталацията е напълно автономна, като машината Powerscreen Commander е оборудвана с дизелов двигател Deutz BF4M2012, задвижващ хидравлично бункер с питател, главна лента, сито, хидрокласификатор и 3 ленти. Трошачката Tesab 623S е оборудвана с дизелов двигател Caterpillar 3126, който задвижва хидравлично подаващата лента на трошачката, самата трошачка, изходящата лента и захранващата лента Powerscreen T4026.

Разгледайте подробности, спецификации и снимки на инсталацията >>>
Лятото е тук и за някои това означава много работа, но неминуемо повечето от нас го свързват с почивка.

Искаме да Ви зарадваме, че по този повод с всяка поръчка през месец Юли, независимо от стойността и, при доставката ще Ви изпратим подходящ летен подарък.

Желаем Ви слънчево и усмихнато лято.
Copyright © 2017 Агремайн ЕООД, All rights reserved.


Искате да промените начина, по който получавате този бюлетин?
Можете да промените Вашите настройки или да се отпишете от нашата листа
www.agremine.com
Email Marketing Powered by Mailchimp

Email Marketing Powered by Mailchimp