Copy
Pentru mai multe detalii legate de Conferința Națională a Managerilor Culturali - Ediția a VI-a,
vă invităm să accesați website-ul INCFC, secțiunea Evenimente.  

 

PROIECTE EUROPENE
HERITART este un proiect european recunoscut pentru creativitatea cu care pune siturile arheologice în slujba performanţelor artistice şi pentru succesul în creşterea unei noi generaţii de public care respectă şi recunoaște patrimoniul ca valoare intrinsecă a culturii comune europene.

Află mai multe informații aici.
Sectoarele Culturale și Creative (SCC) joacă un rol-cheie în promovarea unei creșteri inteligente, durabile și favorabile incluziunii în Europa. LIVE SKILLS abordează lipsa de competențe identificate și răspunde cererii de noi competențe în cadrul a două subsectoare din cadrul mai larg al SCC: audio-vizual &  artele spectacolului.

Află mai multe informații aici.
EUHeritage dorește să contribuie la politicile culturale ale Comisiei Europene în privința unei abordări integrate a patrimoniului cultural pentru Europa, având obiectivul de a îmbunătăți calificarea și recalificarea forței de muncă legată de patrimoniu pentru a aborda tendințele și provocările sectorului.

Află mai multe informații aici.
Facebook
Website
Email
YouTube
LinkedIn
Politici de confidenţialitate - GDPR

Noul regulament european privind protecția datelor (GDPR) a intrat în vigoare la sfârșitul lunii mai. Conform acestuia, o serie de modificări importante au fost implementate aduc atingere prelucrării datelor cu caracter personal.

În acest context, aţi primit acest newsletter pentru că adresa dumneavoastră de e-mail se află pe lista noastră de adrese pentru newsletter. Datele dumneavoastră personale (nume şi adresă de e-mail) nu vor fi folosite de INCFC în niciun alt mod decât pentru a vă trimite periodic informaţii despre activităţile institutului sau să vă invite să participaţi, fie ca partener, fie ca audienţă, la aceste activităţi. Datele pe care le-aţi furnizat nu vor fi transmise sub nicio formă unei terţe părţi şi vor fi păstrate într-o bază de date securizată a INCFC, strict pentru scopul anterior menţionat. Mai multe informații despre politica noastră.

Vă rugăm, dacă doriţi să vă dezabonaţi de la Newsletter-ul nostru şi să vă ştergem din lista de abonaţi toate datele personale, să ne trimiteţi o informare scrisă pe adresa de e-mail: office@culturadata.ro

Mulţumim că sunteţi alături de noi!
Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC), aflat în subordinea Ministerului Culturii, este singurul institut naţional care are ca obiective studierea, cercetarea și furnizarea de date statistice pentru domeniul culturii, precum și formarea continuă a celor care aleg o carieră în sectorul ocupațional – cultură.
Copyright © 2015 - 2019 Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală.
Ați primit acest newsletter întrucât adresa dumneavoastră se află în baza de date a INCFC.
Toate drepturile rezervate 

Click pentru dezabonare


This email was sent to <<Adresă de email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală · str. Barbu Delavrancea, nr. 57, sector 1, București · Bucharest 011353 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp