Copy
ICF news - Abril/Maig 2015
Visualitza aquest correu al buscador
L'ICF participa al BizBarcelona (1 i 2 de juliol al recinte de Montjuïc). L'Entitat tindrà un espai a l'àrea d'exposició, presentarà diversos casos d'èxit sobre finançament empresarial i patrocina el Mercat de Finançament.
Si vols assistir al BizBarcelona demana'ns la teva invitació a info@icf.cat 
La Cambra de Comerç de Barcelona col·labora amb l'ICF fent difusió dels seus productes i assessorant a les empreses que vulguin sol·licitar finançament a l'Entitat.
Més informació
L'ICF i Avalis han signat acords de col·laboració amb el BBVA i Bankia per facilitar l'accés al finançament a les pimes i els autònoms catalans. 
L'ICF incorpora dos nous agents comercials que operaran des de les seus d'ACCIÓ a les ciutats de Lleida i Girona per tal d'assessorar i oferir solucions de finançament al teixit empresarial del territori.
Més informació
Acció organitza la setmana de la internacionalització amb actes i conferències per conéixer les últimes tendències i ajudar a les empreses a fer un pas endavant en el potencial exportador.
Més informació
Junts, fem creixement!
L'ICF i "la Caixa" han coinvertit en la pime catalana del sector químic Plásticos Compuestos. L'operació s'ha enmarcat en una ronda de finançament de 5 milions d'euros mitjançant capital risc a través dels fons Capital Expansió de l'ICF i Caixa Innvierte Industria.
Finançament per als teus projectes
L'ICF i Agricultura renoven i amplien la línia de finançament "Agrocrèdit" per finançar inversions, circulant i capitalitzacions d'empreses del sector.
Més informació
 
Préstecs per rehabilitar i/o renovar establiments hotelers amb una bonificació del cost financer per part del Departament d'Empresa i Ocupació.
Més informació
 
 
Pàgina Web
LinkedIn
Correu electrònic
Copyright © 2015 ICF, All rights reserved.


Donar-me de baixa    Actualitzar les preferències 

Email Marketing Powered by Mailchimp