Copy
Nieuwsbrief Concertgemaal augustus 2015
View this email in your browser

Na een korte zomerstop wordt het Concertgemaal vrijdag weer tot leven gezongen. Het Grachtenfestival Amsterdam presenteert dan 'Performing Opera', een afwisselend optreden vol hoogtepunten uit opera's van alle tijden, uit alle windstreken. Hiermee is gelijk de toon gezet voor het programma in het komende seizoen waarbij componisten, instrumenten en musici alle ruimte krijgen voor nieuwe combinaties en optredens. Reserveer alvast tickets voor een concert in het dynamische gemaal!

Grachtenfestival Amsterdam:
Performing Opera - vrijdag 21 aug. 20:15 uur

Vrijdag a.s. kunnen bezoekers de eindpresentatie bijwonen van de jongste lichting operazangers van de 'Summer School for Singers'. Aanstormende talenten zijn een week gecoacht in het scenisch uitvoeren van divers zangrepertoire uit opera, operette en klassieke musicalmuziek. Vanavond worden zij begeleid door pianiste Marta Liebana. Mis het niet: de 'crème fraîche' van zangers en zangeressen uit heel Europa!
Info & tickets concert

Diner - vrijdag 21 aug. 18:00 uur

Voor het avondconcert kunt u aanschuiven voor een culinair intermezzo in het gemaal. In het kader van het Grachtenfestival wordt een diner geserveerd vol van rijkelijke smaken. Reserveer tijdig i.v.m. een beperkt aantal plaatsen. 
Info & tickets diners

Programma seizoen 2015 - 2016

Het programma, met tien unieke concerten, is zo goed als rond. We kijken dit jaar uit naar de trombonisten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, klanktovenaars duo Ernst Reijseger & Harmen Fraanje, NedPho Ensemble met kunstfluiter Geert Chartrou, het Rembrandt Frerichs Trio en vele anderen tijdens de Pianomarathon. Houd onze website in de gaten en     'save the dates'!  Agenda 2015

De mooiste flexplekken

Door de week stroomt er weer andere energie door het gemaal, van vaste huurders en flexwerkers. Er zijn nog plekken voor zzp-ers die flexibel willen werken, met uitzicht op water en groen, heerlijke koffie en snel internet. Kom eens langs in het gemaal, een dagdeel proefdraaien is ook mogelijk.
Info werkplekken

Word ook lid!

We doen een oproep aan alle muziekliefhebbers om lid te worden van het Concertgemaal. De bijdrage van leden vormen een belangrijke basis om concerten van hoge kwaliteit te kunnen blijven organiseren. Met een lidmaatschap á 50 euro kun je in het nieuwe seizoen twee middag- en twee avondconcerten bezoeken. Leden krijgen voorrang bij het boeken van tickets voor het concert; 40 van de 60 plaatsen zijn voor leden gereserveerd.
 
lidmaatschap
Met dank aan de partners: Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

Concertgemaal op Facebook       |       Doorsturen naar vriend 
 
email:
info@concertgemaal.nl

website:
www.concertgemaal.nl

 
adres:
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

 
Klik hier om je account te verwijderen       |       Klik hier om je gegevens aan te passen