Copy
Za 23 NOVEMBER
 
3VIOLAS

Grote componisten als Bach, Mozart en Beethoven beschouwden de altviool al als onmisbaar, en daarom zetten wij deze oerviool in de schijnwerpers. En wat is er mooier dan één altviool? Precies, drie altviolen. Toch is een bezetting van drie altviolen zeldzaam. Kom daarom over twee weken naar dit bijzondere concert, en luister naar dance- én klassieke muziek zoals je het nog nooit eerder gehoord hebt. Want ze spelen niet alleen Tchaikovsky maar ook dancemuziek van Swedish House Mafia. Tip: wacht niet te lang met tickets kopen want we verwachten dat dit concert snel uitverkocht zal zijn. 

TICKETS & INFO >>

ZA 23 NOVEMBER
20:30 UUR, € 21,50

ZA 14 DECEMBER

Claron McFadden & Nightshade

 
Kunt u er 23 november niet bij zijn? Geen zorgen, want 14 december hebben we een prachtig eindejaarsconcert gepland! Deze keer zingt een wereldberoemde sopraan liederen uit het Middellandse zeegebied. 

INFO & TICKETS >>

ZA 14 DECEMBER
20:30 UUR, € 21,50

MET KORTING NAAR ONZE CONCERTEN?

Wist u dat u bij ons ook een strippenkaart kunt kopen? Met een strippenkaart koopt u vijf of tien concerttickets die een jaar geldig blijven:

€ 91,50 voor vijf tickets (€ 18,30 per ticket i.p.v. € 21,50)

€ 171,50 voor tien tickets (€ 17,15 per ticket)

KOOP STRIPPENKAART >>

STEUN HET CONCERTGEMAAL

Het Concertgemaal is een podium voor avontuurlijke klassieke muziek. Een kweekvijver voor nieuwe programma's door jong en gerenommeerd talent. Tien zaterdagen per jaar vinden er concerten op hoog niveau plaats tussen de oude gemaalpompen. En wij hebben uw steun nodig om deze concerten te kunnen organiseren. Steun ons met een donatie.

MEER INFORMATIE >>
Heel graag tot ziens in het Concertgemaal!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp