Copy
View this email in your browser

En opeens zit het jaar er alweer bijna op.


Zijn we 2022 nog met gesloten deuren begonnen vanwege de lockdown, vanaf maart vlogen de concerten, festivals en wat niet als een zwerm losgelaten spreeuwen door de lucht. Het Concertgemaal gonsde weer als vanouds, al bleef het publiek (u) nog lang voorzichtig (denken we). Maar het pandemische tij lijkt nu definitief te zijn gekeerd en met goede moed sluiten we dit jaar af. En niet alleen met gloedvolle winterse muziek. U komt toch ook?

Dorp in de stad 

Dorp in de stad is een film van Remy Vlek die gemaakt is naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van Tuindorp-Oostzaan, de Amsterdamse stadswijk ten westen van het Concertgemaal. De film gaat over de geschiedenis van de wijk, over de sociale ontwikkeling van de buurt en de komst van nieuwe bewoners, de gentrificatie. Deze gentrificatie leidt tot spanningen, maar ook tot nieuwe uitdagingen over de manier waarop men met elkaar omgaat en tot elkaar komt. Voor iedereen die de première in het Zonnehuis vorig jaar gemist heeft of hem nog eens wil zien. 
Bekijk hier de trailer!


Dorp in de stad 

Vrijdag 16 december
Aanvang: 20.00 uur
Info & tickets

Wintersongs

Met hun betoverende samenzang brengen The Lasses de mooiste songs in de donkere winternacht. Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden vol humor en muzikaliteit gebracht. De Ierse, Schotse en Amerikaanse folk traditie heeft duidelijk zijn stempel gezet op hun liedkeuze en op het eigen werk van The Lasses. En omdat dit het laatste concert van het jaar is, krijgt u van ons een winters welkomstdrankje van het huis. 
Een voorproefje hoort u alvast hier

Wintersongs

Door The Lasses
zaterdag 17 december
20.00 uur
Info & tickets

Kijk hier concertopnames vanuit het Concertgemaal
Volg ons op Instagram en Facebook
 
Volg het Concertgemaal op Instagram of via Facebook en blijf zo op de hoogte van onze programma's en avonturen!


 
 
En word daarna donateur!
Allemaal naar het Concertgemaal!
Facebook
Instagram
Website
Email
Spotify
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp