Copy
Nieuwsbrief Concertgemaal maart 2016
View this email in your browser

In het Concertgemaal beleef je iedere maand een ander concert, maar de algemene deler is wel de passie waarmee de optredens worden uitgevoerd! In deze echte passietijd zorgen de Barockpuppies voor een zeer bijzondere uitvoering: de Mattheüs volgens Henk. In plaats van urenlang op een houten kerkbankje te zitten kunt u zich kort maar krachtig onderdompelen in de troostrijke klanken van J.S. Bach op de luxe klapstoelen van het gemaal. Zo kijken wij al uit naar Pasen!

De Mattheüs volgens Henk
za 26 maart 16:00 en 20:15 uur

De leukste Mattheüs op zakformaat! Een theatrale muziekvoorstelling met de originele muziek van J.S. Bach. De voorstelling wordt in het Nederlands gesproken en gezongen. In een verhelderend videodecor biedt Henk op humoristische wijze nieuwe inzichten en globale richtlijnen voor dit meesterwerk, met de altviool en contrabas in de hoofdrol. Met: Henk Zwart (tekst, zang), Saskia Meijs (altviool), Marko Bonarius (contrabas) en Martijn Grootendorst (video). 
Reserveer tickets

Paasschotel, za 26 maart 18:00 uur

Als intermezzo tussen het middag- en avondconcert bereidt de huiscateraar met de nodige passie een heerlijke Paasschotel. Na London en Barcelona werkt Giavana Di Napoli weer in Amsterdam, eerst bij Ron Blauw, nu bij ons vanuit haar eigen food company. Reserveer tijdig, want vol is vol! Diner en tickets

Strijkers Festival, za. 23 april
Mini Cello Biënnale, za. 21 mei

Tijdens het derde festival van dit seizoen komen klassieke meesterwerken, tijdloze favorieten en topmusici voorbij, zoals het Vespucci Kwartet met Schubert en violist Peter Brunt met bewerkingen van Ravel en Piazzolla. In mei wordt het gemaal omgetoverd tot een Mini Cello Biënnale, als voorbode op de 6e editie van de Cello Biënnale Amsterdam. Meer info 23 april

Word lid

Als je het Concertgemaal een warm hart toedraagt, word dan ook lid! Een bijdrage vormt een belangrijke basis om concerten van hoge kwaliteit te kunnen blijven organiseren. Met een lidmaatschap à € 50,- kun je twee middag- en twee avondconcerten bezoeken. Voor een festival geldt: 2 concerten in de middag of avond.
lidmaatschap
Met dank aan: Amsterdams Fonds voor de Kunst, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

Concertgemaal op Facebook       |       Doorsturen naar vriend 
 
email:
info@concertgemaal.nl

website:
www.concertgemaal.nl

 
adres:
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

 
Klik hier om je account te verwijderen       |       Klik hier om je gegevens aan te passen