Copy
Feestmaand in het Concertgemaal met drie concerten die het hart verwarmen.
In de donkerste maand van het jaar is het extra fijn toeven binnen in het sfeervolle Concertgemaal. Met niet één, maar met maar liefst drie concerten die het hart verwarmen helpen we u deze donkere wintermaand door.

ZA 8 DECEMBER, 20.15 UUR

 

NELSON LATIF


De Braziliaanse meestergitarist-en cavaquinhospeler Nelson Latif krijgt carte blanche in het Concertgemaal. Latif ontwikkelde in de loop der tijd zijn eigen unieke stijl: met de techniek van de klassieke gitaar in combinatie met verschillende muzikale invloeden, waaronder flamenco en bebop, met het accent op de typisch Braziliaanse choro. Met de crème de la crème van de Braziliaans-Nederlandse muziekscene, onder wie Elisabeth Fadel (piano), Rafael Lima (alt-sax) en special guest Youssef Abado (zang, akoestische gitaar), laat hij de Braziliaanse zon weer even schijnen.

info & tickets
 

VR 14 DECEMBER, 20.15 UUR

 

OPEN CONCERTBAK #2


Na een zeer geslaagde eerste editie, vandaag weer nummer twee van vijf: een open podium voor akoestische muziek binnen de sfeervolle muren van het Concertgemaal. De Concertbak is inmiddels weer gevuld met musici van verschillend pluimage met een zeer uiteenlopend programma. Verwacht optredens van jong en oud, professionals en amateurs en klassieke en hedendaagse muziek, internationaal en lekker uit de buurt. Een muzikaal verrassingsmenu voor publiek met avontuurlijke oren!

Volgende editie: 22 februari.

info & tickets
 

ZA 15 DECEMBER, 16.00 UUR

 

HET KERSTVERHAAL


Zaterdagmiddag kan de hele familie (6+) naar een muzikaal Kerstverhaal.
Nienke de la Rive Box (van het Klokhuis) neemt samen met sopraan Klaartje van Veldhoven, het Rembrandt Frerichs Trio, Emma Rekers en een handje vol zingende kinderen het publiek mee op de beroemde reis die vooraf ging aan de geboorte van het Kindeke. Een concert vol Arabische muziek, Bach en liedjes in het Aramees, de taal die Jezus zelf ooit sprak. Een voorstelling over de betekenis van Kerstmis, gewoon in het Concertgemaal.

info & tickets
 
 

HET NIEUWE PROGRAMMA 2019


Het Concertgemaal is natuurlijk ook weer druk in de weer met het programma voor volgend jaar! Vanaf januari staat dit op onze site, maar u als trouwe nieuwsbrieflezer krijgt alvast een tip van de sluier, dus schrijf alvast in uw nieuwe agenda: vrijdag 22 februari, Open Concertbak en zaterdag 23 februari het vermaarde Rietveld Ensemble met mezzo-sopraan Helena van Heel.
 

WERKPLEKKEN


Het Concertgemaal biedt werkplekken aan. Je werkt met gelijkgestemden uit de omgeving op één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord. Er is een vaste werkplek vrijgekomen en er zijn diverse flexplekken beschikbaar.  We nodigen je uit om een dagdeel te proefdraaien, om zo de sfeer van de locatie te proeven en huidige huurders te ontmoeten.

info
 
Heel graag tot ziens bij (één van) de concerten!
Share
Tweet
Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl


Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp