Copy
Het nieuwe wereldse programma van het Concertgemaal
En dan is opeens het seizoen alweer bijna afgelopen! Mogen we afgelopen jaar alvast even in herinnering roepen: de opzwepende, groovy aftrap met Jeroen van Vliet & Moon Trio, het flamenco-roots programma van Mascha van Nieuwkerk en Jeff Heijne, het hedendaags-klassieke Mosa Trio, meester-cavaquinhospeler Nelson Latif & friends, Klaartje van Veldhoven met Het Kerstverhaal, de auditieve wandeltocht met Helena van Heel & Rietveld Ensemble, het Franse, 20e-eeuwse Trio Bardac, Anatolische ud-speler Mehmet Polat, het poëtische, rondreizende Zwervershart en de Oost-Europese klezmermuziek van Trio C tot de Derde en dan ook nog vijf Open Concertbakken waar veel jong én gerenommeerd talent van zich heeft laten horen!

Heel veel dank aan al deze fantastische musici die hier kwamen spelen, u die hen kwam bezoeken en onze Concertgemaal-crew die elke keer weer paraat staat om te komen helpen bij de organisatie van de concerten!
Niet overbodig om te zeggen dat alleen dankzij de hulp van veel vrijwillige handen de concerten in het Concertgemaal mogelijk zijn. Het Concertgemaal bestaat nog steeds zonder structurele subsidie en houdt dat nu al bijna vijf jaar vol!

ZA 22 JUNI, 20.15 UUR

 

MINHO JEONG  &
MAURICE LAMMERTS VAN BUEREN

 
Het laatste concert van dit seizoen vóórdat het Concertgemaal aan een (hopelijk!) nieuwe cyclus van vijf jaar begint! U zag dit concert wellicht al vaker aangekondigd in de nieuwsbrief, maar een extra vermelding is deze jonge, Zuid-Koreaanse countertenor met zijn begenadigde begeleider toch zeker waard. Twee weken geleden nog maar studeerde Minho Jeong af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag met het hoogst haalbare resultaat: een tien met onderscheiding (10+)! Hoogstwaarschijnlijk vliegt deze nachtegaal binnenkort uit naar grotere zalen, dus 22 juni is de ultieme kans deze twee van zó dichtbij te horen en zien!
Deze avond staat een prachtig programma op de lessenaar, waaronder de cyclus Dichterliebe van Robert Schumann, die hij liefdevol opdroeg aan zijn vrouw Clara.

info en tickets

WO 14 AUGUSTUS, GRACHTENFESTIVAL!

 

DUO MONG & DUO SAMSAKTA

 
Het Concertgemaal biedt deze zomer weer plaats aan twee bijzondere duo’s tijdens het Grachtenfestival!
Op woensdagmiddag speelt Duo Mong (Aliya Iskhakova, viool) en Yulia Gubaydullina, piano) een programma van Tataarse vrouwelijke componisten; Duo Samsakta, bestaande uit Satriya Krihna (tenor) en Felix Justin (piano), speelt een programma met liederen uit Indonesië en liederen van Nederlandse componisten die geïnspireerd zijn door Indonesië. Beide jonge duo’s maakten als ambassadeur van muziek uit hun eigen land en regio een geweldige indruk tijdens de pitches voor het festival.

Meer info en kaarten via: www.grachtenfestival.nl

VIJF JAAR
CONCERTGEMAAL


Zaterdag 28 september bent u van harte welkom bij het eerste concert van ons eerste lustrum!
 

VACATURE PRODUCTIE CONCERTGEMAAL


Het Concertgemaal is op zoek naar een organisatorische duizendpoot uit (liefst) Amsterdam-Noord die het Concertgemaal zou willen helpen met de productie van de komende concertserie.
Kent u of bent u zo iemand? Mailt u dan naar info@concertgemaal.nl o.v.v. vacature productie voor meer informatie!
 
Heel graag tot ziens in het Concertgemaal!
Share
Tweet
Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp