Copy
Het nieuwe wereldse programma van het Concertgemaal
Het gebeurt ons allemaal wel eens: je drukt op 'send'.... en ziet een fout. Een knoert van een fout, een blunder! Daarom bij deze een kleine correctie: zaterdag 22 juni (!) is het concert van Minho Jeong en Maurice Lammerts van Bueren, 25 mei Trio C tot de Derde, 10 mei Zwervershart. Met het schaamrood op de kaken, en onze welgemeende excusues!

ZA 25 MEI, 20.15 UUR

TRIO C
TOT DE DERDE


Coos, Carel en Caspar spelen Klezmer muziek in de ruimste zin van het woord: joodse feestmuziek mét muzikale uitstapjes naar aangrenzende genres, zoals gipsy-, balkan- en klassieke muziek! In de voetsporen van componisten als Béla Bartók en Zoltán Kodály reist het trio regelmatig richting Oost-Europa op zoek naar nieuwe muziek. Vanavond reist u met deze drie topmusici mee. Met: Coos Lettink (accordeon), Carel den Hertog (viool) en Caspar Terra (klarinet)
Een prachtig voorproefje vindt u hier.

info en tickets
 

ZA 22 JUNI, 20.15 UUR

MINHO JEONG & MAURICE LAMMERTS VAN BUEREN


Minho Jeong (countertenor) en Maurice Lammerts van Bueren (piano) vormen de geweldige afsluiter van dit seizoen! Maakte Jeong reeds op jonge leeftijd furore met de Bach Soloist Seoul en zong hij de grote muziekhuizen van o.a. Dallas, Tokyo en Seoul vol, vandaag zingt hij romantisch liedrepertoire met een van de beste liedbegeleiders die we kennen in ons eigen Concertgemaal.  Muziek van o.a. Schubert, Schumann en Vaughn Williams staan op het repertoire. Een must-hear voor alle liedliefhebbers!

info en tickets
 
Heel graag tot ziens in het Concertgemaal!
Share
Tweet
Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl


Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp