Copy
View this email in your browser

Een mysterieus begin van het seizoen

Op zaterdag 27 augustus gaat het nieuwe programma van Oihana Aristizabal Puga en pianiste Lineke Lever in première in het Concertgemaal: Misterioso. Een zeer mysterieus begin van ons muzikale seizoen! U komt toch ook?
 
Aan de hand van de mooiste muziek voor cello en piano door de eeuwen heen vertellen Puga en Lever over de raadselen die er bestaan rondom de dood van diverse componisten. De dood van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski in 1893 is tot op de dag van vandaag nog altijd in nevelen gehuld. Overleed hij nu aan cholera of was het toch zelfmoord? En wat te denken van de Franse componist Ernest Chausson? Hij overlijdt zes jaar later, in 1899, na een fatale fietstocht. En wat is er nu schimmig rondom de dood van de componisten Sergej Prokofieff en Franz Liszt? Dit muzikale duo werpt niet alleen licht op de zaak, maar speelt ook nog eens de sterren uit de hemel. 

INFO&TICKETS

Muziek uit de Engelse Renaissance 

Zondagmiddag 25 september om 16.00 uur kunt u zich onderdompelen in de mooiste muziek uit de Engelse Renaissance door blokfluitconsort Seldom Sene in samenwerking met sopraan Klaartje van Veldhoven. Delight in Musicke is drie keer verplaatst in verband met de crisis met een grote C maar nu eindelijk te horen in het Concertgemaal. Wij kijken er weer naar uit!

INFO&TICKETS
 
Kijk hier concertopnames vanuit het Concertgemaal
Volg ons op Instagram en Facebook
 
Dat een klein foutje grote gevolgen kan hebben ondervond uw nieuwsbriefschrijver aan den lijve. Daarom heeft het Concertgemaal sinds een paar dagen een nieuw instagramaccount. Volg ons hier of via Facebook en blijf zo op de hoogte van onze fotogenieke avonturen!
 
En wordt daarna donateur!

 
Allemaal naar het Concertgemaal!
Facebook
Website
Email
Instagram
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp