Copy
In 2019 waren er weer tien prachtige concerten te horen tussen de gemaalpompen van het Concertgemaal. En het jaar hebben we groots afgesloten met een heel bijzonder eindejaarsconcert van de sopraan Claron McFaddon, die normaal gesproken op de grootste podia ter wereld staat, maar deze december ook het mooiste en meest intieme muziekpodium van Nederland aandeed. Natuurlijk hebben we ook in 2020 weer een reeks avontuurlijke concerten voor u gepland. We wensen u heel fijne feestdagen, een gelukkig nieuwjaar, en we hopen dat u in 2020 samen met ons naar nóg meer mooie muziek komt luisteren.

ZA 18 JANUARI
XTRO


Percussiegroep XTRO is een jong, vernieuwend percussietrio met concerten die laveren tussen akoestische en elektronische muziek, theater en dans, kostuums en concepten. Een muzikale nieuwjaarsduik voor iedereen die met frisse oren het jaar wil beginnen. Een koude oliebol mag daar natuurlijk niet bij ontbreken.

INFO & TICKETS >>

ZA 18 APRIL
SELDOM SENE & KLAARTJE VAN VELDHOVEN


Dit concert voert u terug naar het Engeland van de laat zestiende eeuw. U hoort muziek van onder andere William Byrd, John Dowland en Chrisopher Tye.

INFO & TICKETS >>

ZA 20 JUNI
ROGERIO BICUDO & FRIENDS


Kom in zomerse sferen: deze instrumentalist, componist en zanger combineert de precisie van de kamermuziek met de gepassioneerde kracht van de volksmuziek.

INFO & TICKETS >>

ZA 15 FEBRUARI
NADEZDA FILIPPOVA TRIO


Dit pianotrio speelt twintigste-eeuwse muziek. Met Nadezda Filippova (piano), Anna Lipkind-Mazor (viool) en Maya Fridman (cello)

INFO & TICKETS >>

ZA 14 MAART
DUO EBANO


Overladen met diverse internationale prijzen rekt Duo Ebano het traditionele repertoire voor deze klassieke bezetting op met nieuwe composities en nieuwe arrangementen. Verwacht dus naast Brahms, Berg en Von Weber ook Zappa, Gozzi en Gorini!

INFO & TICKETS >>

ZA 16 MEI
ASTORI AMSTERDAM


Argentijnse liedjes en tango's, niet in het Spaans, maar in het Nederlands! Luister naar verhalen over de kleine jongen die rozen verkoopt op straat, over de prostituee Maria die alle straten van Buenos Aires kent en de mannen om haar vinger windt, en over de dichteres Alfonsina die op de bodem van de zee ligt en nu in slaap wordt gezongen door de octopusjes. Waan u voor één avond in een Argentijnse tangosalon.

INFO & TICKETS >>
Heel graag tot ziens in het Concertgemaal!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp