Copy
Wat hebben we hier naar uitgekeken! De hoogste tijd voor het live vervolg op onze online Lonely Piano serie!
 
Op vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart staat onze mooie Steinway vleugel twee dagen achter elkaar in de schijnwerpers tijdens de Lonely Piano Tweedaagse. En u kunt daar gewoon bij zijn.

info & tickets
Manuel Sanguino is een groots pianotalent, afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Hij won diverse prijzen, speelde in alle grote zalen van Nederland en studeert tegenwoordig aan de Universität Mozarteum in Salzburg. Nog nooit speelde hij in het Concertgemaal, dus voor hem en ons een bijzondere primeur!
Maurice Lammerts van Bueren hoorde u daarentegen wellicht al eerder bij ons, bijvoorbeeld als begenadigd liedbegeleider samen met het Coco Collectief of met de virtuoze Koreaanse zanger Minho Jeong. Tijdens de lockdown vorig jaar vatte deze meesterpianist het grootse plan op alle mazurka’s van Chopin op te nemen in samenwerking met Zefir Records: The Mazurki Project. Op het gelijknamige YouTube-kanaal kunt u daar iedere week een nieuwe mazurka horen. Vol overgave speelt hij een keuze uit deze wonderlijke Poolse dansen voor u. En live zijn ze natuurlijk het allermooist!
 
Niemand minder dan Ernst Glerum sluit tweemaal de Lonely Piano Tweedaagse af in onze eigen Lonely Piano Bar, en natuurlijk niet op contrabas. Luister naar jazz, eigen composities en improvisaties van de bovenste plank terwijl de bar open is en de nacht nog jong.
De Argentijnse Aleksandra Tonelli speelt u naar Buenos Aires. Tonelli studeerde piano en compositie aan de Buenos Aires Superior Conservatory of Music Ástor Piazzolla en werkt nu op de tango afdeling van het Codarts conservatorium in Rotterdam. Als bandleider en componist is ze onder andere te zien en horen in haar eigen Quinteto Irreal en Palacio Alsina Tango. Solo spelen doet zij zelden, en vaak alleen zonder publiek, maar voor het Concertgemaal maakt zij graag een uitzondering.
Ramón Valle is de allervriendelijkste Cubaanse pianogigant die we wisten te strikken voor onze Lonely Piano Tweedaagse op 5 maart. Deze muzikale alleskunner kan de hele wereld uit de toetsen van de piano toveren en dat alles met een explosieve energie en overweldigende emotie. Dus voor wie deze legende nog nooit gezien of gehoord heeft: dit is uw kans!

Allemaal weer naar het Concertgemaal!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp