Copy

Mooie sombere foto’s maakte bestuurslid Jeroen van Dalen deze week van het Concertgemaal.

Ondanks dat er hard gewerkt wordt door onze huurders blijft het muzikaal nog even stil in in onze zaal. Ook het concert van 20 maart door de twee aanstormende musici Thomas Dulfer (fagot) en Deborah Witteveen (saxofoon) zal worden verplaatst naar een datum in de – hopelijk nabije – toekomst.

Gelukkig is er ook een lichtpunt! Achter achter de schermen is van alles gaande om de ontluikende lente toch muzikaal te omlijsten. Hoe en wat precies krijgt u nog te horen, maar de hoofdrol is in ieder geval weggelegd voor onze statige Grande Dame. Ook zij heeft zo’n lange lockdown in haar meer dan honderdjarige leven nog nooit heeft meegemaakt en is hierdoor letterlijk 'vleugellam' geworden. Daar gaan we verandering in brengen.

Iets om naar uit te kijken dus!

En omdat het gewoon weer zomer wordt, en alle concerten ingehaald gaan worden, kunt u hier alvast een tip van de sluier van het concert van Thomas en Deborah luisteren.

 
We hopen u snel weer te zien in het Concertgemaal!
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp